На 2 септември 2023 г. ни очаква топъл ден, на

...
На 2 септември 2023 г. ни очаква топъл ден, на
Коментари Харесай

Топъл ден, на места с краткотрайни валежи

На 2 септември 2023 година ни чака топъл ден, на обособени места не е изключено да има краткотрайни превалявания. Приятно време чака всички по морето.

В следобедните часове, основно над източните и планинските региони ще се развие купеста облачност, само че единствено на обособени места ще превали кратковременно. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 28° и 33°, в София - към 29°.

Над планините ще бъде най-вече слънчево, след обяд с купеста облачност, само че единствено на обособени места ще превали временен дъжд. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 23°, на 2000 метра - към 16°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността. Главно по южното крайбрежие ще превали слаб дъжд. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 28° и 30°. Температурата на морската вода е 25°-28°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР