На 2 октомври или Европа, или след миризливия президентски ботуш

...
На 2 октомври или Европа, или след миризливия президентски ботуш
Коментари Харесай

#2/10 – Или ЕС, или радев/киро/ гълъбарника

На 2 октомври или Европа, или след миризливия президентски ботуш в казахските степи. Трети път няма. Каквото си създадем сами, никой различен не може да ни го направи 

В края на 2019 година, в бТВ при Цветанка Ризова заявих, че в България е в ход пълзящ прелом против премиера Бойко Борисов. В началото много хора одобриха скептично разбора ми, който ме бе довел до този извод, само че в лятото на 2020-та превратът избухна.

По всичко личеше, че е квалифициран съществено, тъй като след година съумя.

В този интервал ГЕРБ и най-много водачът им Бойко Борисов бяха сатанизирани, упреквани в чудовищни грехове и закононарушения, които могат да бъдат родени в повредените мозъци от лабораториите на някогашните комунистически подземия.

След преврата и отстраняването на ГЕРБ от власт след много съмнителни избори, през 2021-а лидерът на „бунта“ Радев ни пробута йезуитски опит със селектирани от него „ харвардски “ мошеници в ръководството на страната.

Евала, тези юнаци започнаха да пипат като за международно още от първата минута. Само за половин година обърнаха хастара на България.

И забележете, в тази тайфа бе приобщена и мизийската „ джебчийка “ Корни  като водещ вицепремиер и министър на стопанската система. За нарушение на закона от нейна страна към този момент приказва служебният министър на стопанската система.

Та както се кълнеше под път и над път във верността си към Русия, Нинова смогна единствено за 4 месеца да продаде под масата на Украйна цели 4200 тона оръжие!

Какви са комисионните в сходни покупко-продажби знаят малцината отдадени от политическия управнически хайлайф.

Корнелия Нинова е добре известна с обстоятелствата, че до каквото и държавно богатство сда е докопа, от него трева не никне.

Кики Пинокио пък раздавайки го показно върл зложелател на Русия, изгони 70 съветски дипломати и сътрудници от съветското посолство. Заклейми Газпром и спря доставките на газ от него, обезпечил си „ оправдание “ като натовец №1. А по-късно незабавно стартира да „ товари “ сметките на данъкоплатеца всеки месец с по над 100 милиона от горната страна за газ от посредническите компании на същия този Газпром…

Представете ли си какъв гуляй е ставал по време на президентската Чума посредством ОФ-то, формирано от Политическа партия, Българска социалистическа партия, Демократична България и Има Такъв Народ, което е водило страната ни непосредствено в пъкъла.

Най-лошото е, че както наподобява служебното държавно управление ще форсира скоростта към портите на пъкъла.

Превратът не е завършил, превратаджиите освен не са отстранени, а се готвят да разиграят заключителния епизод от сюжета, по който протичат стадиите на антиконституционният пуч.

Тези хора целяха очистване на политическата многопартийна система посредством отвращението, което предизвикваха в народа ръководещите досега.

Неслучайно Радев стартира тези клоуни. Въобще не бе инцидентно държанието им на управническата сцена; като се стартира от погазването на Конституцията от Кирил Петков; от показния разпасан „ романс “ на премиера с мустакатата си секретарка; противоположните пристрастености на дясната му ръка; шуробаджанащината във властта в нечуван размер; безцеремонното и надменно държание на водещите персони, министерските палати за почивка; съмнителните снабдители на специфични поръчки за среднощните държавни разгули; воаяжите с държавни полети до екзотични дестинации; придвижванията по парапета… Общото усещане  от всичко това бе, че сме постигнали цялостна съсипия сходно на библейския образец със Содом и Гомор и няма по какъв начин сходно общество да не бъде изпепелено…

Уважаеми другари на демокрацията,

Голямата цел на преврата бе и остава заличаване на единствения ни сериозен управнически индивид ГЕРБ.

Разбиване на конституционния модел за ръководство на България като парламентарна република и определяне на президентска форма на ръководство, естествено отпред с Радев.

Оттам до излизането ни от Европейския съюз остава е единствено крачка.

Всичко, с което ни обработваха в продължение на 2 години за очистване на ГЕРБ и Борисов, пасквилите, кюлчетата, пачките, къщите с любовници, островите, кражбите и далаверите са първата серия от комунистическия сюжет от вида на „ Всеки километър “.

Сценаристите съумяха да отстранят първата политическа мощ в страната. Назначиха актьорите за втората серия, които се „ оправиха чудесно “. Сега ловко „ отстраняват “ и тях.

Имитират война в ОФ-то? Няма такова нещо. Тези актьори съумяха да си проработят възнаграждения надалеч по-високи от договорените…

Имайки поради политическите цели, стимулирали гнусния прелом, на Националното заседание на ГЕРБ на 13 март в словото си заявих: „Една от най значимите задания пред реформаторската десница за 2022 година е да в профил президентската хунта от власт най късно до началото на есента. Втората задача е в предварителните избори ГЕРБ да победи и възвърне Демокрацията в страната. Първата задача е изпълнена. За втората обаче са нужни напъните на всички почтени сънародници, които желаят идващите български генерации да живеят и се развиват в лоното на съвременната  европейска цивилизация.  Да, евентуално има какво още и тя да доразвива, само че по положително място за живот на никое място другаде не е постигнато…“

Ако след предварителните избори на 2 октомври ГЕРБ не сформира авторитетно проевропейско държавно управление и продължат игричките с безконечни избори и президентски служебни кабинети, България ще би трябвало да се елементарни с европейските си копнежи. Дотогава ще се апелирам на Бог тази моя, може би последна политическа прогноза, да не се случи…

Спас Гърневски
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР