На 2 февруари 2006 година Анита Мурджани се намирала в

...
На 2 февруари 2006 година Анита Мурджани се намирала в
Коментари Харесай

Жена пребори рак в резултат на околосмъртен опит

На 2 февруари 2006 година Анита Мурджани се намирала в кома в отделението за интензивна терапия в Хонконг, нейния роден град. Мурджани била включена към уред за изкуствено дишане – тя страдала от лимфом на Ходжкин и имала метастази.

Но още на 26 март 2006 година Мурдждани танцувала и пиела шампанско на женитба, а през юли 2006 лекарите установили цялостно излекуване.

Тя счита, че бързото ѝ излекуване е провокирано от промени в нейното схващане. Както и доста хора, претърпели околосмъртен опит, по време на комата тя чувствала, че е напуснала своето тяло.

„ В своята книга „ Умри, с цел да бъдеш себе си “, Мурджани написа, че е чула диалог сред брачна половинка си и лекаря, които се намирали на 12 метра от нейното легло. Тя почувствала независимост от оковите на тялото и страданията и попаднала в друго измерение, където усетила безспорна обич.

Там ѝ предложили да избира – да се върне или да почине. „ Разбрах, че в случай че избера живота, моето тяло ще се излекува доста бързо: не след месеци или седмици, а единствено след няколко дни “, написа тя. Именно това се случило, когато тя излязла от кома.

Мурджани схванала повода за нейния рак – боязън. Тя осъзнала, че може да се излекува с помощта на любовта.

„ Когато хората се лекуват в лечебните заведения, те се избавят единствено от заболяването, само че не и от болестната сила, по тази причина след известно време заболяването се връща – споделя тя. – Аз разбрах, че в случай че се върна, то моето тяло ще бъде цялостно със здрава сила. “

Д-р Питър Ко от Калифорнийския университет е изследвал историята на заболяването на Мурджани. „ Нейното възобновяване в реалност е необикновено. Според моя опит и мнението на сътрудници такова бързо възобновяване не може да се изясни с химиотерапията. “

Д-р Джефри Лонг е онколог от Луизиана, който учи околосмъртния опит. Той прочел опита на Мурджани на уеб страницата NDERF. Коментарът му е оповестен на уеб страницата на Мурджани:

„ Като доктор онколог съм покъртен от невероятното възобновяване на Анита, която имаше недоброкачествен израстък и се намираше на границата на гибелта. В литературата за околосмъртния опит се загатват и други случаи на изцеление след клинична гибел, необясними от здравна точка. Надявам се, че опитът на Анита ще въодушеви учените да изследват този необикновен аспект от околосмъртните прекарвания. “

Мурджани е пробвала различни способи за лекувания и за първи път се подложила на химиотерапия чак през февруари 2006 година, когато положението ѝ станало сериозно.

Лекуващият доктор на Мурджани – онкологът Т. Чан – декларирал пред South China Morning Post: „ Лимфомът на Ходжкин се поддава на лекуване. Възможно е това да е била реакция на химиотерапията… Дали духовният опит е оказал помощ, аз не се ангажирам да съдя… Това беше впечатляващо възобновяване. Но аз считам, че са повлияли химиотерапията и дренажът на гръдния панер. “

The Epoch Times

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР