Грейс Ларк*, адвокат и еколог, притежава странна способност интуитивно да

...
Грейс Ларк*, адвокат и еколог, притежава странна способност интуитивно да
Коментари Харесай

Жена открива изчезнали хора и предмети

Грейс Ларк*, юрист и еколог, има странна дарба интуитивно да намира изгубени предмети и да ги връща на техните притежатели, а също и изчезнали хора.

Всъщност тези качества не са чак толкоз странни, в случай че се огледа през призмата на коренната индианска просвета, споделя тя.

„ В преобладаващата западна просвета обектите и природата са неживи – споделя Ларк. – Моите другари индианците обаче виждат света по различен метод. В света, където природата обменя данни, мъртвите могат да се намесват, а обектите имат мощ, отсъства това, което ние назоваваме съвпадения. Това е необикновено. “

Веднъж Ларк влезнала в антикварния магазин. Тя се интересувала от артефакти на коренните индианци, защото по-рано била археолог, преди да премине към екология и право. Тя обича да се рови в остарели движимости в търсене на съкровища. Магазинът се намирал в сутерена на търговски център, а в мрачен ъгъл на циментовия под стояла кутийка със фотография на индианец с медальон от перла. Сърцето на Ларк забило мощно, когато я видяла.

Тя се сетила за един индианец, който познавала. В главата ѝ изникнал въпросът, би трябвало ли да му даде тази фотография. Ларк почувствала, че не е за него. Тогава ѝ хрумнал различен човек, на който посочила фотографията. Оказало се, че това бил неговият брат близнак, който умрял в Германия по време на Втората международна война.

Снимката принадлежала на тяхната сестра, само че някогашният ѝ брачен партньор взел доста от нещата ѝ и декларирал, че ги е унищожил. Тази фотография била измежду тях и тя си мислела, че я е изгубила вечно. Когато дамата видяла фотографията, почувствала, че като че ли брат ѝ се е върнал.

Много от нещата, които Ларк намира и връща, са свързани с възобновяване на справедливостта и незараснали душевни рани.

Един път пътувала в Санта Фе и влезнала в заложна къща, където разкрила доста остарял индиански щит, изработен от кожа. У нея се появило чувството, че той е обвързван със семейство, което тя познава. Ларк изпратила на фамилията фотография на щита и попитала: „ Кой е изгубил този щит? “ Станало ясно, че щитът е бил завещан от един от братята в фамилията, само че реликвата била открадната в Санта Фе преди шест години.

Ларк е разкрила към 70 движимости, принадлежащи на индианци от четири племена. Трудно е да се опише интуицията, която я придвижва към обектите и хората, които са ги изгубили, споделя Ларк. „ Това е като да чуеш или видиш нещо, от време на време предметите ме притеглят към себе си като магнит. И постоянно зад тях стои история, която безусловно ми споделя душата на този човек. “

Така се случва освен с индианските артефакти. Един ден тя търсела бюро на компанията Leopold за своя мъж, прочут с известния еколог Алдо Леополд, чийто татко основал компанията. В интернет тя намерила такова бюро на стойност $300 плюс $100 за доставката. На идващия ден отишла до заложната къща и намерила същото за 20 $. Преди това Ларк в никакъв случай не била виждала бюра Leopold в заложните къщи.

Тя има гений да открива това, което ѝ е нужно. „ Това е рядка дарба, само че мисля, че не съм единствена “, споделя Ларк. Тя чула, че един човек е разкрил брезов свитък, като видял насън къде се намира. Гаражът на Ларк е цялостен с битови предмети, купени от нея. Тя оказва помощ на хората да откриват изгубени движимости.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР