На 2 август е подаден сигнал от близките на пострадалата,

...
На 2 август е подаден сигнал от близките на пострадалата,
Коментари Харесай

Прокурор за агресията над жена във Видин: Ще внесем искане за "задържане под стража"

„ На 2 август е подаден сигнал от околните на потърпевшата, че причинителят я е държал три дни в дома си срещу волята ѝ. Заключил я е, пребил я е, а по-късно е подстригал косата ѝ. Деянието е осъществено в изискванията на домашно принуждение и по непосилен и рисков метод за жертвата. Той е притеглен в качеството си на обвинен. Днес ще бъде импортирано искане за „ задържане под стража “ “, съобщи в предаването „ Тази заран “ заместител областен прокурор на Видин Райна Петрова.

Вчера стана ясно, че в крайдунавския град 19-годишен престъпно проявен е нанесъл побой и подстригал косата на 22-годишната си някогашна другарка, с която са живеели на фамилни начала.

Преди седмица бях със строшен нос, окото ми беше зле, описа Славка

Предвиденото наказване по първото закононарушение (държане срещу волята ѝ) е от 3 до 12 години отнемане от независимост, а за закононарушението за нарушаването на ограничаващата заповед е до 3 години, посочи тя.

През април 2023 година е направил обир, а през май е наказан на една година отнемане от независимост и 3-годишен изпитателен период, сподели Петрова.

Той ѝ нанесъл побой с юмруци и ритници по главата и тялото и остригал косата ѝ

„ Има доказателства, че той е направил закононарушението. От дома му са конфискувани са колан, нейният телефон, ножици и плик, в който е прибрана косата ѝ “, добави Петрова.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР