На 19-ти февруари т.г. (събота) в Деня, когато България в

...
На 19-ти февруари т.г. (събота) в Деня, когато България в
Коментари Харесай

Протестиращи организират автопоход на 19-ти февруари

На 19-ти февруари т.г. (събота) в Деня, когато България в поклонение възпоменава 149 години от мъченическата всеотдайност на Апостола на Свободата – Васил Левски, то ние – будните български жители, изпълвали всекидневно 435 дни с митинги, манифестации, шествия, палаткови лагери, акции, автопоходи и блокади площадите и улиците на София от 9-ти юли 2020-та година, та чак до Деня на Независимостта на 22-ри септември м.г. и продължаващи своите си демократични събирания всеки четвъртък от 19:00 ч. пред Президентството като една пълноценна жива Агора - в чест и възхвала на Дякона организираме Автопоход за Чиста и Свята Република.

Миналата година на този заветен ден бе призната и подписана на площад " Независимост " от хиляди хора Декларация за Чиста и Свята Република. Това бе Манифеста на Протеста със свои 33 претенции. Преди първите парламентарни избори предходната година политическите обединения, зародили върху Протеста заявяваха безапелационна поддръжка. Една година по-късно стъпилите върху Протеста и считащи се към този момент за политици не са осъществили в три Парламента нито една точка. За да обновим Завета на Дякона и Завета на Протеста на 19-ти февруари т.г., събота от 16:00 ч. започва Автопоход “Чиста и Свята Република България” с начален пункт - паркинга пред Националния исторически музей до резиденция " Бояна ".

Призоваваме всички жители, съпричастни на делото на Протеста, отдадено на Завета на Левски да се включат с персоналните си коли и с националния трикольор в този Поход за една Справедлива България!
Заповядайте!

Очакваме всеки, който желае да остави на децата си Родина с сбъднат идеала на Апостола да се причисли и да вземе присъединяване в този алегоричен акт на отдаване на поклонение и прослава!

София
Национален исторически музей
Събота - 19-ти февруари т.г.
16:00 ч.

Áгора БЪЛГАРИЯ
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР