На 19 септември Меркурий се противопоставя на Юпитер. Опозицията на

...
На 19 септември Меркурий се противопоставя на Юпитер. Опозицията на
Коментари Харесай

Опозицията между Мекрурий и Юпитер прави живота по-труден

На 19 септември Меркурий се опълчва на Юпитер. Опозицията на Меркурий с Юпитер е аспектът, в който може да се чувствате зле. Често може да ви се коства, че в нищо не ви върви. Мислите, че щастието и триумфът се изплъзват от ръцете ви, само че това е единствено преминаваща за малко обстановка. Меркурий е бърза планета и бързо ще напусне рисковите води, написа novini.bg.

Този аспект отваря мозъка за огромно многообразие от хрумвания и концепции. Учите се основно посредством взаимоотношение с други хора и от персонален опит.

Лесно се провокират разногласия, изключително когато е належащо да отбраните своята позиция.

Важно е да отделите в допълнение време, с цел да проучите детайлностите, преди да вземете огромни решения.

Може да има податливост към неправилна преценка на обстановки и хора.

Съществува наклонност да се подценяват детайлите или да се има вяра, че би трябвало да се направи повече, в сравнение с в действителност е допустимо.

През този интервал не поръчвайте книги и други печатни материали по пощата, отложете пътуванията на дълги дистанции и избягвайте да вършиме проекти за религиозни, политически и културни действия. По един или различен метод няма да постигнете позитивни резултати.

Малко евентуално е да бъдат сполучливи области, свързани със обществени действия, бизнес (особено продажби, вложения и финанси), литературно творчество, издание, лъчение, реклама, разпространяване, пътешестване, превоз, обучение, компютри и използване или развиване на механически и дизайнерски умения.

За да намалите неподходящото въздействие и да се почувствате по-добре, се предлага да пиете чай като комбинирате меркурианските билки - босилек, лавандула, босилек, мента, мащерка с юпитерианските – риган, исоп.

Медитирайте върху жълт и зелен цвят. За да подсилите въздействието, може да пиете жълт сок и зелен сок (киви, магданоз, целина), както и да ядете храни в тези цветове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР