На 19 май 2022 г. /четвъртък/ от 18.00 ч. в

...
На 19 май 2022 г. /четвъртък/ от 18.00 ч. в
Коментари Харесай

Поетеса от Ловеч с премиера в Пловдив

На 19 май 2022 година /четвъртък/ от 18.00 ч. в Конферентната зала на НБ „ Иван Вазов “ – Пловдив ще бъде показана книгата на Наталия Георгиева „ Мисъл в пет минути самотност “.

Наталия Георгиева е родена в Ловеч. Завършва Варненския свободен университет „ Черноризец Храбър “ със компетентност „ Психология “.

„ Мисъл в пет минути самотност “, излязла през 2021 година, е дебютната й стихосбирка. Определят я като ескизи на душата, които построяват усещането за протичащото се в индивида и към него. Стиховете въплъщават духовното търсене на създателя, което се усмирява в пет минути самотност. Душата е разголена, противоположните страсти са потънали в тишина, копнежът по хармонията взема връх над страданието.

Това събитие се реализира със съдействието на Национален фонд „ Култура “ по стратегия „ Едногодишна целева дотация за подкрепяне на активността на държавни, общински и районни институти за основаване и разпространяване творби на изкуството и културата, както и за запазване и разпространение на културно-историческото завещание “ /финансовото подкрепяне компенсира част от към този момент заплатени разноски за електрическа сила на организацията/.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР