На 19 март от 19:30 часа златната ера по Bulgaria

...
На 19 март от 19:30 часа златната ера по Bulgaria
Коментари Харесай

Нощем с белите коне стартира в ефира на Bulgaria ON AIR от 19 март

На 19 март от 19:30 часа златната епоха по Bulgaria ON AIR продължава с „ Нощем с белите коне “. Първият епизод от поредицата на режисьора Зако Хеския ще се излъчи във вторник, а всяка последваща серия феновете ще могат да проследят в делничните дни до 26 март още веднъж в 19:30 часа.

Сюжетната линия на „ Нощем с белите коне “ е разграничена в 6 елементи, като началото на поредицата показва облика на Академик Урумов – шеф на Института по микробиология, който е с високо публично състояние, само че трагичен в персоналния си живот. Във втората част феновете се срещат с неговия племенник – Сашо, написал и предал за обява публикация с прекомерно смели научни хрумвания, подписана от името на учения. Историята се заплита, когато Сашо е назначен в института, публикацията се разгласява, доцент Азманов написа злостен сериозен коментар, а неговата племенница Криста е влюбена в същия юноша.

В основните функции на дребния екран още веднъж излизат фамозни и обичани български актьори. Николай Бинев и Пламена Гетова изиграват облиците на Академик Урумов и неговата брачна половинка, в ролята на техния племенник Сашо влиза Иван Иванов, а негова майка във кино лентата играе Гинка Станчева.

Оставка, бременност, фамилни драми и други несполуки се сблъскват в серийния филм, изработен по романа на Павел Вежинов – „ Нощем с белите коне “. Не пропускайте да наблюдавате трагичното знаково заглавие от 19 март в 19:30 часа в ефира на Bulgaria ON AIR.
 

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР