На 19-и февруари в ефира на Би Ти Ви стартира ...

На 19-и февруари в ефира на Би Ти Ви стартира

Първо в HotArena: Участнички в „Ергенът“ практикуват най-древната професия!

На 19-и февруари в ефира на Би Ти Ви започва риалити форматът „ Ергенът “, разкрива източник на HotArena от кухнята на шоуто.

Той дефинира предаването като подигравка, в което 22 девойки се борят за сърцето на „ Ергенът “ - 31-годишният Виктор Стоянов. Шоуто няма парични награди за участничките и победителката. Единствената им „ аванта “ е, че по време на фотосите през лятото в Турция, мацките са били на разноските на формата.

„ Реално, всяка от тях се бори за популярност, а не за сърцето на Виктор. Вижте по какъв начин наподобяват девойките и преценете дали някоя от тях има късмет да се омъжи за Виктор Стоянов. Голяма част от участничките практикуват най-древната специалност, нещо, което ще разкрия след старта на предаването “, заканва се нашият източник и  дава имената на девойките, които ще вземат присъединяване в „ Ергенът “ по азбучен ред:  

Александра Гърдева Венета Костова Весела Сиракова Виктория Капитонова Виктория Тасева Гергана Стаменова Дениз Хайлура Деница Дишкова Ева Георгиева Елвира Дакова Зорница Господинова Карина Ленкова Катерина Неделчева Ниа Косара Георгиева Полин Радостина Илиевска Теодора-Калина Очаквайте Очаквайте Очаквайте Очаквайте Очаквайте
 
Кое от девойки има късмет да се пребори за сърцето на Виктор Стоянов и да стане победител в първия сезон на „ Ергенът “? Ако имате оферти - пишете и коментирайте!

Източник: hotarena.net


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg