На 19 февруари в Аудитория 1 и Аудитория 2 на

...
На 19 февруари в Аудитория 1 и Аудитория 2 на
Коментари Харесай

54-ма абсолвенти на Факултета по фармация се дипломираха във Варна

На 19 февруари в Аудитория 1 и Аудитория 2 на Факултета по фармация на МУ - Варна се организира Тържествена гала по дипломиране на 54-мата абитуриенти от Випуск 2021, оповестяват от образователното заведение.

Първенецът на випуска Габриела Димитрова получи парична премия от ректора на университета проф. доктор Валентин Игнатов, както и парична премия и плакет от кмета на град Варна Иван Портних.

С отличен триумф от интервала на образование и държавните изпити приключиха петима студенти, които бяха удостоени с парична премия от ректора, както и с награди от Българския фармацевтичен съюз. Всички абитуриенти от Випуск 2021 получиха награди от Районната фармацевтична гилдия – Варна.

Младите експерти поставиха Клетвата на фармацевта, повтаряйки словата след декана на факултета проф. доктор Петко Маринов.

За повсеместен принос в развиването на Факултета по фармация с Наградата на декана на името на „ Проф. доктор Делчо Желязков " бе почетен проф. доктор Красимир Иванов, а за високи заслуги и студентски достижения в образователната и научната активност със същата премия в категория „ Абсолвент " беше отличена магистър-фармацевт Мария Дангова.

От името на Божидар Касабов, ръководител на Студентския съвет, бяха връчени почетни плакети и грамоти за дейна студентска активност през годините на образование и високи заслуги в построяването и развиването на актуалния образ на Студентския съвет в МУ-Варна на Виктория Здравкова и Сезгин Алков.

Почетни грамоти и плакети бяха връчени и на Василена Костадинова за дейна активност в Студентския танцов състав „ Диана " и на Милен Чолаков за дейна спортна активност. Наградите връчи ръководителят на Учебен бранш „ Физическо образование и спорт " доцент Жулиета Виденова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР