На 19 април - понеделник, след 10 ч. ще бъде

...
На 19 април - понеделник, след 10 ч. ще бъде
Коментари Харесай

Два месеца трафикът по 6 км от „Тракия“ ще е двупосочен в еднот платно


На 19 април - понеделник, след 10 ч. ще бъде лимитирано придвижването от 163-ти до 157-ми на Автомагистрала „ Тракия “ в платното за София, за осъществяване на ремонт но-възстановителни работи на жп надлез а при 159-и км над линията Пловдив – Бургас.

Трафикът на моторните транспортни средства ще се пренасочва в платното за Бургас и ще се реализира в двете посоки - с една лента в посока София и една за Бургас. При натоварено придвижване в някоя от двете направления, в платното за Бургас, ще се провежда реверсивно придвижване, с обезпечаване на две ленти в посоката с по-натоварен трафик.

Очаква се ремонт ните действия на оборудването да продължат до 15 юни.

През есента на предходната година беше ремонт ирано пътното платно в 12 км сектор на Автомагистрала „ Тракия “ от 156-ти до 168-ми км. Ремонт на жп надлез а, който е с дължина 164 м, не е юридически. Предвидено е той да бъде осъществен през 2021 година при започване на новия строителен сезон при трайно възстановяване на метеорологичните условия, в сходство с условията за ремонт на уреди.

Необходимо е водачите да карат деликатно като съблюдават прецизно поставената сигнализация и въведените ограничавания на скоростта.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ – , както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР