На 19.06.2024 от 21:00 часа, на сцената на Лятно кино

...
На 19.06.2024 от 21:00 часа, на сцената на Лятно кино
Коментари Харесай

Хитовият бродуейски мюзикъл FAME в Пловдив

На 19.06.2024 от 21:00 часа, на сцената на Лятно кино “Орфей ” в Пловдив, СОФИЙСКИ МУЗИКАЛЕН ТЕАТЪР ще показа хитовия бродуейски мюзикъл FAME (СЛАВА), по феноменалния едноименен филм за поп културата от 80-те години на 20 век.

Историята на FAME връща режисьора Петър Одажиев в дните, когато трите учебни заведения по изкуства в Пловдив – музикално, художествено и за театрални фрагменти се обитават в прилежащи здания, в двора на Семинарията. „ По това време, всички ние, тъкмо както Ник, Серина, Тайрън, Кармен, Шломо и останалите от групата мечтаехме да станем известни. Също като тях бяхме изпълнени с религия, самочувствие, упоритост и бяхме уверени, че сме призвани да създадем велики неща. Но и също като тях не знаехме, че не може да очакваш да получиш нещо, което ти не даваш. “, споделя режисьора.

FAME е интернационална шлагер сензация, проследяваща живота на младите актьори от прочут нюйоркски лицей за театрални изкуства. Кармен (в ролята Катрин Радева), Ник (в ролята Тодор Борисов), Серина (в ролята Виктория Димова), Тайрън (в ролята Амедео Джунта), Шломо (в ролята  Николай Иванов), Джо (в ролята Димитър Ангелов), Айрис (в ролята Белослава Ангелова), Мейбъл (в ролята Ива Маринова), Гуди (в ролята Георги Георгиев), Грейс (в ролята Виктория Асенова) са изпълнени с религия, самочувствие, упоритост и мечтаят за популярност. Всички те са уверени, че са призвани да създадат велики неща, само че когато се сблъскват с провокациите на действителността, любовта и другарството, последователно откриват, че в живота има доста повече от това да си звезда.

FAME (СЛАВА) е по сюжет на ХОСЕ ФЕРНАНДЕС, музика СТИВ МАРГОШЕС, текстове на песните ЖАК ЛЕВИ и се показва по контракт с Music Theatre International, Ню Йорк. Мюзикълът е продукция на екипа, рализирал хитовия мюзикъл “Семейство Адамс ”, с режисьор ПЕТЪР ОДАЖИЕВ Petar Odazhiev Хореограф – АМЕДЕО ДЖУНТА Amedeo Giunta Музикален началник – ЯНА ДЕЛИРАДЕВА Yana Deliradeva Художник – НИКОЛИНА КОСТОВА Nikolina Kostova Мапинг и образни резултати – ПЕТКО ТАНЧЕВ Petko Tanchev Превод на песните – ЦВЕТОМИРА ЦОНЕВА Tsvetomira Tsoneva Превод на разговора – ПЕТЪР ОДАЖИЕВ Petar Odazhiev

Билети – Eventim: https://bit.ly/3RdrORZ  Grabo: https://grabo.bg/miuzikalat-fame-0nbdv

Билети на каса – каса в Дом на културата „ Бoрис Христов “ и каса пред община Пловдив
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР