На 19.01.2023г. в СУ Крум Попов“ град Левски се проведе

...
На 19.01.2023г. в СУ Крум Попов“ град Левски се проведе
Коментари Харесай

100 години СУ„Крум Попов“ –100 юбилейни събития

На 19.01.2023г. в СУ „ Крум Попов “ град Левски се организира конкурс за Юбилейно лого под надпис 100 години СУ „ Крум Попов “ ПОМНИМ ЗНАЕМ ДЕРЗАЕМ. Участниците - възпитаници от 5. до 12. клас предложиха своите креативен планове за юбилейно лого. Изисквания към плана бяха: да е авторски, автентичен, да не копира съществуващо лого, да е различим за задачата на самодейността – 100 ГОДИНИ СРЕДНО УЧИЛИЩЕ „ КРУМ ПОПОВ “; да е съгласуван с институцията, която съставлява, да основава чувство и увереност за общност; при разпечатване на предложенията в пъстър и черно-бял вид да се резервира смисълът, вложен при основаването на логото; автентичност на концепцията, авторски и актуален дизайн; подобаваща цветова гама; известност на логото; креативност; да съдържа юбилейния лозунг „ ПОМНИМ ЗНАЕМ ДЕРЗАЕМ “.

Участниците в състезанието бяха 23 възпитаници от прогимназиален и гимназиален стадий на приблизително обучение. Всички те бяха въодушевени и стимулирани да вземат присъединяване в самодейностите „ 100 ГОДИНИ СУ„ КРУМ ПОПОВ “ – 100 ЮБИЛЕЙНИ СЪБИТИЯ “ и получиха документ за присъединяване в състезанието от Директора на СУ „ Крум Попов “ инж. Наталия Чингова и учебния екип за осъществяване на състезанието за юбилейното лого.

Официалното награждаване на спечелилия и неговите подгласници, ще се реализира през месец септември в седмицата, отдадена на юбилея на учебното заведение.

СУ „ Крум Попов “ град Левски
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР