На 18 юни тази година в САЩ отбелязаха Деня на

...
На 18 юни тази година в САЩ отбелязаха Деня на
Коментари Харесай

Първа снимка на Брус Уилис с внучето му

На 18 юни тази година в Съединени американски щати означиха Деня на бащата. По този мотив мнозина известни персони споделиха изявления с благодарствени послания в обществените мрежи. От трогателните персонални фотоси на английското кралско семейство до предизвикателните фрагменти на Бен Афлек, които Дженифър Лопес не се стесни да пусне, онлайн пространството се извърши с постове по случай фамилния празник.
 Ема Хеминг, Деми Мур и общата фотография за Деня на майката, която споделиха
Повод за празник в фамилията на Брус Уилис

Как всички дами в живота му означиха Деня на майката

От цялото море със фотоси от Деня на бащата се отличава и тази на семейство Уилис. И тя е в действителност специфична, защото за първи път ни демонстрира Брус Уилис в нова за него роля - тази на дядо.

На фрагмента, споделен от щерка му Румър, виждаме, че артистът държи нежно в ръце внучка си Луета Айли, която е към този момент на осем седмици.

" Да видя по какъв начин татко ми държи щерка ми през днешния ден беше нещо, което ще оценявам до края на живота си. Неговата деликатност и обич към нея бяха толкоз чисти и красиви ", написа към поста си. И добавя, че се усеща същински щастлива, че има и него като татко, и Лу като своя щерка. " Благодаря ти, че си най-обичливият, най-готиният баща, който едно момиче може да изиска. "

Освен татко си, Румър Уилис поздрави за празника и своята половинка и татко на дъщеричката си - Дерек Ричард Томас. " Честит първи Ден на бащата... Толкова съм признателна, че нашето момиче има баща, който я обича толкоз доста... Благодаря ти за най-страхотното момиче, което съм си представяла в най-смелите си фантазии. Обичаме те ", написа 34-годишната Румър.

Миналият месец семейство Уилис имаше още един мотив за празник. Отново с пост в Instagram Румър Уилис честити 29-ия рожден ден на приятеля си Дерек и показа фотография, на която той е гушнал момиченцето им.

" Много съм признателна, че те имам в живота си и в живота на щерка ни ", добави дъщерята на  в описанието.
 Румър Уилис и Дерек Ричард Томас посрещнаха щерка си Луета
Брус Уилис и Деми Мур с нова роля в живота

Ново попълнение в фамилията

Раждането на първото внуче на артиста и някогашната му брачна половинка  е предстоящото щастливо събитие за фамилията, което претърпява доста компликации след диагностицирането на Брус Уилис с фронтотемпорална деменция.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР