На 18 и 19 декември /събота и неделя/ в Бургас

...
На 18 и 19 декември /събота и неделя/ в Бургас
Коментари Харесай

Кампанията Купи и дари отново ще зарадва социално слаби бургазлии за Коледа

На 18 и 19 декември /събота и неделя/ в Бургас ще се организира обичайна благотворителна акция " Купи и Дари ". Събитието се провежда от Ротаракт клуб Бургас - Пиргос. Кампанията ще се организира в магазините на МЕТРО в цялата страна. На място ще има доброволци които ще описват за самодейността и ще насочват искащите, които желаят да се включат. Целта на проявата е да бъдат подкрепени обществено слаби фамилии, самотни и хора в неравностойно състояние с хранителни артикули и домашен консумативи от първа нужда. Всеки, който желае да се включи, може да добави по нещо в количката си, до момента в който пазари - брашно, леща, фасул, сок, консерви и други На излизане продуктите се оставят в предопределените за това места след касовата зона.

След края на акцията всички събрани артикули ще бъдат разпределени в пункта на БЧК - Бургас, а в навечерието на празниците " Купи и подари " ще зарадва фамилии и възрастни хора в потребност.

Организаторите от Ротаракт клуб Бургас - Пиргос приканват бургазлии да се включат в акцията и да покажат за 13-та поредна година, че макар провокациите на деня, най-важно е да не забравяме да подаваме ръка на нуждаещите се.

Ако желаете да се включите като доброволец, можете да изпратите имейл на [email protected] или да позвъните на тел. 0885346070, където ще получите повече информация.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР