На 18 февруари, по време на 60-ата Мюнхенска конференция по

...
На 18 февруари, по време на 60-ата Мюнхенска конференция по
Коментари Харесай

Германският министър на отбраната: Отбранителните разходи на Германия е възможно да надхвърлят изискванията на НАТО

На 18 февруари, по време на 60-ата Мюнхенска конференция по сигурността, немският министър на защитата Борис Писториус произнесе тирада, в която съобщи, че разноските за защитата на Германия е допустимо да надвишават стандарта на НАТО, който изисква те да са 2% от Брутният вътрешен продукт на страната. Писториус добави, че военните разноски може би ще се покачат до 3% - 3.5% от Брутният вътрешен продукт. Увеличението ще зависи от измененията на интернационалната обстановка и финансовото състояние на Германия.

Според данни, оповестени от немското държавно управление предходната седмица, тази година бюджетът на Германия по защитата е 73.41 милиарда щатски $, което е растеж с 30% на годишна база и надвишава условията на НАТО.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед1668Пламен Павлов: Целият свят лимитира квотите за излъчванията, само че Европейски Съюз е отличник по какъв начин не би трябвало да се прави товаАлтернативен Поглед4117Пламен Павлов: Столтенберг ни тласка в ръцете на военния конфликтАлтернативен Поглед33595Полк. доцент Гиргин Гиргинов: Обстановката в Газа, в Украйна и изтичащият престиж на САЩАлтернативен Поглед51361Полк. Гиргин Гиргинов: Кой има изгода от гибелта на Навални?Алтернативен Поглед36302Българска делегация е в Москва на интернационална конференция " За независимост на нациите! " Алтернативен Поглед373795Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед251831Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед229822Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед113208Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед95038Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво.... <
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР