На 18 февруари (неделя) точно в 20:00 ч. по NOVA

...
На 18 февруари (неделя) точно в 20:00 ч. по NOVA
Коментари Харесай

Мария Бакалова, Христо Стоичков, Елена Петрова и Маги Халваджиян стават жури на „Като две капки вода за всяко дете“

На 1 8 февруари (неделя) тъкмо в 20:00 ч. по NOVA следва второто издание на „ Като две капки вода за всяко дете “. Благотворителната вечер в партньорство с УНИЦЕФ България ще провокира осем български звезди и осем надарени деца да влязат в облик и да изпълнят обичани песни с идея – протекция на всяко дете от принуждение. Плътно до участниците ще бъдат водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро , а повече от звездно жури ще разяснява представянето на дуетите.

Актрисата с номинация за “ Оскар ” за “ Най-добра актриса в поддържаща роля ” – Мария Бакалова , актрисата и народен дипломат на УНИЦЕФ България – Елена Петрова, именитият футболист – Христо Стоичков и продуцентът на най-хубавото шоу за фалшификати „ Като две капки вода “ – Магърдич Халваджиян, ще заемат местата на жури в специфичната благотворителна вечер на предаването.
 Мария Бакалова Коко Кръстев
На 18 февруари подготвени за видоизменение ще бъдат обичаните звезди – Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владимир Михайлов, Славин Славчев, Веселин Маринов, Александър Сано и техните дребни сътрудници.
 Елена Петрова Николай Стойков
Всеки фен ще може да се включи в идеята и да подари онлайн или посредством СМС като гласоподава за обичания си дует. С помощта на набраните средства, УНИЦЕФ ще работи за разпространяване на модела на центровете за деца и фамилии, потърпевши от принуждение в цялата страна, за предварителната защита и реакцията в случаите на принуждение, полова корист и употреба на деца онлайн и ще продължи да образованието на експерти в региона.
 Христо Стоичков Невена Рикова
Ден по-късно стартира и дванадесетият сезон на най-обичаното и гледано шоу в българския ефир – „ Като две капки вода “. Кои ще са новите осем звезди, които ще влязат в най-забавното и вълнуващо музикално премеждие? – разберете на 19 февруари от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за „ Като две капки вода “ може да следите в формалните профили на предаването във, и.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР