На 18.10.2021 Монди Стамболийски ЕАД отбелязва за четвърта поредна година

...
На 18.10.2021 Монди Стамболийски ЕАД отбелязва за четвърта поредна година
Коментари Харесай

Кампания призовава за еко начин на живот в социалните мрежи

На 18.10.2021 Монди Стамболийски ЕАД отбелязва за четвърта поредна година Европейския ден на хартиената торбичка. Компанията приканва всички, които се стремят към резистентен метод на живот, да споделят своите хрумвания за многократна приложимост на хартиената торба в обществените медии.

Тест за устойчивост

Хартиените торбички са по-здрави и устойчиви в сравнение с си мислите - тестванията демонстрират, че общоприета хартиена торба може да носи до 11 кг и да бъде употребена наново няколко пъти.

Устойчиви опаковки

Когато живота на хартиената торбичка завърши, добре е да знаем, че тя е 100% рециклируема. Устойчива опция на пластмасата, хартиената торба способства позитивно за смяна на околната среда намалявайки въглеродните излъчвания в депата за боклуци.

По-добра за околната среда

Ами в случай че хартиената торбичка не отиде за преработване? Тя е 100% биоразградима и лишава към 2-5 месеца да се разгради естествено. Тя е компостируема и не вреди на околната среда.

Как да участвате?

Време е да бъдете изобретателни!

Споделете Вашата концепция за наново потребление на хартиена торбичка в Instagram и Фейсбук и прибавете #EuropeanPaperBagDay.

Заедно можем да създадем смяната!

Посетете за повече информация

Посетете и харесайте, споделете и коментирайте нашето видео.

Използвайте #EuropeanPaperBagDay, с цел да участвате в самодейността.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР