На 17 юни Moët & Chandon ви кани на второто

...
На 17 юни Moët & Chandon ви кани на второто
Коментари Харесай

Moët Party Day 2017: Партито, което отбелязва запомнящите се моменти в живота

На 17 юни Moët & Chandon ви кани на второто издание на Moët Party Day – 24-часово, интернационално празненство, което отбелязва запаметяващите се моменти в живота.

Впечатляващият триумф на първия Moët Party Day през юни 2016 година въодушеви избата да го трансформира в годишно събитие. Оттук нататък една юнска събота ще бъде известна в целия свят като Moët Party Day – празненство, което отбелязва запаметяващите се моменти в живота.

През 2016 година първото издание на Moët Party Day се организира в 45 страни. Този 17 юни 80 страни ще се причислят към празненството, от 12:00:00 в Нова Зеландия до края на вечерта в Мексико. Moët Party Day е международно събитие!

Отбелязваме запаметяващите се моменти

По време на 24-часовия Moët Party Day, Moët & Chandon ще показва именитото си savoir-fête – изкуството по какъв начин да празнуваш, с цел да сътвори незабравими Moët моменти. За деня е планувана цяла стратегия от привлекателни действия, с цел да могат феновете на Moët да се събират на обичаните си места – питейни заведения, покриви, плажове, заведения за хранене и клубове, и да се включат в празненствата в тяхната страна. Например:

- ДНЕВНИ ПАРТИТА : Кой е споделил, че може да се чества единствено вечер? 17 юни е мотив за лек и грациозен брънч, събирания край басейна и плажни празненства. Moët Ice Impérial и Moët Ice Impérial Rosé са идеалното решение за шампанско с лед.

- ТОСТОВЕ Пожарна охрана ЗАЛЕЗ СЛЪНЦЕ : Moët кани всички да се съберат с другари за един необикновен Момент по залез слънце, с цел да отпразнуват края на един съвършен ден или началото на една запаметяваща се нощ. Mini Moët сетове за шерване Brut Impérial и Brut Impérial Rosé са идеални за случая.

- ПРЕВЪЗХОДНО ПРЕЖИВЯВАНЕ : Шампанското на Moët & Chandon – от Moët Impérial до Grand Vintage, има почетно място на най-изисканите маси още от дните на Наполеон. На 17 юни Moët & Chandon провежда извънредни гурме събития с изненадващи, съвременни комбинации от храна и вино, показани от известни, изобретателни занаятчия готвачи.

- MOËT ПРЕЗ НОЩТА : с цел да приключим Moët Party Day по най-бляскавия метод, Moët & Chandon приготвя осъществявания онлайн, DJ сетове и още занимания в първокласни заведения.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР