На 17-ти септември Спорт тото ще стартира с нов час

...
На 17-ти септември Спорт тото ще стартира с нов час
Коментари Харесай

Ново начало за Спорт Тото

На 17-ти септември Спорт тото ще започва с нов час на лъчение от 18:45 по Българска национална телевизия. В рамките на 15 минути ще бъдат изтеглени печелившите комбинации в най-любимите игри, а от 19:00 часа тиражът ще продължи онлайн на страницата .

В онлайн излъчването ще бъдат изтеглени печелившите комбинации в игрите „ Тото 2 – Зодиак “ и „ Тото 2 – Рожден ден “.

Български състезателен тотализатор ще направи празника „ Вяра, Надежда, Любов “ още по-пищен с обилие от благоприятни условия за обилни облаги. Няма спор, че предстоящият джакпот от 2 925 000 лв. в „ 6 от 49 “ ще изостри финансовия вкус на всички фенове на играта.

Един късметлия, определен на случаен принцип, ще завоюва нов автомобил, а всички участници, заложили в „ 5 от 35 “ ще вземат участие в тегленето на 10 спомагателни облаги по 500 лв. по случай празника.

В играта „ 6 от 42 “
джакпотът продължава да се стреми към нови висоти и за тиража в четвъртък се чака да доближи забележителната сума от 1 200 000 лв.. Всички, които изберат милионерската игра „ Тото 2 – Зодиак “, ще имат опция да сграбчен облаги до 3 000 000 лв..

В неделя фестивалът Sofia Summer Fest продължава с конкуренцията в игрите по футбол на маса (джаги), проведени от Спорт тото. Миналия уикенд две дами завоюваха 1-во място и фантастичната спомагателната премия да погледнат света от високо с полет на балон. Дали тази неделя мъжете ще получат реванш е въпросът, който си задават, и уредници, и участници.

Български състезателен тотализатор има своето почтено място и на надпреварите в Международната баскетболна лига от 22.09 до 25.09 в Арена Ботевград. Битките под коша ще донесат доста напрежение, само че най-голямата страст ще получи един от присъстващите на събитието, който на място ще завоюва посредством чоп нов автомобил.

Фишове за препълнения с благоприятни условия за облаги тираж се одобряват най-късно до четвъртък 18:15 часа в тото-пунктовете и онлайн на www.toto.bg.

Тези, които пожелаят, ще имат опция да подарят на празнуващите именици квитанции със
залози за 75-тия тираж и талони за моментните лотарийни игри. Шампионатът по стремително печелене на пари ще започва от 18:45 часа в ефира на Българска национална телевизия и ще продължи незабавно на.

Български състезателен тотализатор е единственият държавен
хазартен оператор у нас и елементарно може да бъде предпочетен.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР