На 17 септември от 18:00 часа в Скъпи наследници по

...
На 17 септември от 18:00 часа в Скъпи наследници по
Коментари Харесай

Бели Вит се възстановява след голямото Великденско земетресение

На 17 септември от 18:00 часа в Скъпи наследници по bTV Бели Вит ще се съвзема след огромното Великденско земетресение. Всеки от жителите ще има друго пояснение за непредвидения трус, който ще промени орисите им.

Косьо (Георги Кадурин) и Иван (Валентин Танев) ще се възползват от бедствието и ще го трансфорат в оръжие против строителните проекти на Георги (Михаил Билалов), Диди (София Бобчева) ще опита да се сближи с дребната Рая, а Поля (Рая Пеева) и Ленин (Филип Аврамов) ще проучват трезво обстановката.

Находчивият Калин (Иво Аръков) ще употребява обстановката, с цел да впечатли Ани (Лорина Камбурова), а баба Злата (Цветана Манева) още веднъж ще влее разсъдък в главите на „ богохулстващите простаци “.

Междувременно дамите в Бели Вит ще премерят сили в конкурс за най-хубав козунак, най-красиво и крепко яйце. По традиция, празничната атмосфера ще предизвика Косьо и Иван да се опълчат на кметския наместник Цветан (Веселин Калановски) и Георги, само че ще докара и до двусмислени обстановки и ревнивост.

Паралелното следствие на Станислав (Петко Венелинов) и Чавдар (Китодар Тодоров) за мистериозната история на техните предшественици ще води и двамата при баба Нинка. А дали тя ще напрегне отслабналата си памет, с цел да им помогне, феновете ще видят на 17 септември от 18:00 часа в Скъпи наследници по bTV.

Докато Диди прави амбициозни проекти за фризьорския си салон, Иван и Косьо са се заели с учредяването на пенсионерски клуб в хотела на Цветан. Станислав ще притегли вниманието на Нора (Ярослава Павлова) с отношението си към сина й Крум, а татко му – Георги ще направи съблазнително предложение на Поля.

Феновете на Скъпи наследници по bTV ще станат очевидци на сериозната угриженост на Боби, Катя (Даяна Ханджиева) и Любо (Дарин ангелов) към проблемите на Чочо (Юлиян Петров) с опиатите. Те ще се извърнат за информация и помощ към Поля, Ани и Поли Генова, само че дали най-близките му знаят къде са го отвели безпаметните купони и новите компании?

Как би трябвало да реагираме при земетресение, по-важни ли са парите от любовта, по какво се познава злият умисъл и по какъв начин ще реагира Теменужка (Нели Топалова) след предизвестието на Неда (Виктория Колева) в никакъв случай да не издава, че е биологична майка на Боби – в понеделник, 17 септември, от 18:00 часа по bTV.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР