На 17 март, на светска церемония в клуб Megami ще

...
На 17 март, на светска церемония в клуб Megami ще
Коментари Харесай

Раздават четвъртите Lifestyle Awards - slava.bg

На 17 март, на световна гала в клуб Megami ще бъдат раздадени четвъртите по ред начин на живот награди в България, които събират най-популярните персони у нас. „ Lifestyle Awards се постановиха като едно от светските събития на годината и разпределянето на наградите се чака с голямо неспокойствие от страна на почитателите и звездите “, споделя в навечерието на идното събитие Ива Атанасова-IVY, лицензиант и уредник на Lifestyle Awards.

Тв водеща и реализатор ще е формален хазаин на тузарското празненство, а компания на сцената ще й прави артистът Юлиян Рачков. В очакване на оповестяването на спечелилите в обособените категории, избрани посредством гласоподаване в интернет, на събитието се чака да дебаркират реализатори от най-популярните жанрове у нас – поп, аренби и попфолк, както и известни персони от риалити формати, лица от тв сериали, артисти, спортисти, модели, блогъри, инфлуенсъри, бизнес бизнесмени и още познати лица от родния елит. Общо 26 са номинациите в региона на шоубизнеса, измежду тях са Певец и Певица на годината в другите жанрове, Колаборация и Дует на годината, Водещ на годината, Светска двойка на годината, Моден кумир, Сензация, Сексимвол, Майка и Баща на годината, както и Награда за изцяло творчество.

Общо 13 пък са номинациите в региона на бизнеса и обществения живот, измежду тях се открояват за Млад бизнесмен на годината, Естетична клиника на годината, Ресторант на годината, Бизнес и хубост, Дама на годината и Адвокат на годината. Организаторите на стилната гала издават, че огромната българска спортистка, някогашна гимнастичка и сегашен ръководител на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева ще вземе Награда за повсеместен принос за развиването на българския спорт. Още куп известни персони се чака да участват на Lifestyle Awards 2019, измежду тях са Криско, Тита, СкандаУ, Гери Никол, Дивна, Фики Стораро, Алисия, Емануела, Анелия и още десетки от звездите на България.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР