На 17.03.2023 год. във Варна, ул. Скопие 14А, отвори врати

...
На 17.03.2023 год. във Варна, ул. Скопие 14А, отвори врати
Коментари Харесай

Модерен акушеро-гинекологичен кабинет с високотехнологично оборудване отвори във Варна


На 17.03.2023 год. във Варна, ул. Скопие 14А, отвори порти нов акушеро-гинекологичен кабинет

Кабинетът е оборудван с последно потомство оптимално ергономичен и удобен за пациента гинекологичен стол на компания Shmitz, който е с вграден високотехнологичен Full HD видеоколпоскоп Vidan 2, за точна диагностика на промените по маточната шийка. 



В региона на ехографската диагностика, кабинетът разполага с първия за България и уникален ехограф на фирма General Electric, с опция за 3D и 4D визуализация.

 В кабинета ще получите цялостен обсег за лекуване на болести на женската полова система с най-новата лазерна система Fotona SMOOTH (Fotona Time Walker Intima Laser), оборудвана с роботизирана ръка (G-runner), за максимално прецизно лекуване на промени на влагалище и външни полови органи.В АГ практиката се прави гинекологичен обзор, включващ колпоскопия и ехография с 3D и 4 D . Оборудван е с най-новата лазерна система F otona SMOOTH, оборудвана с роботизирана ръка ( G-runner), за точно и оптимално лекуване на стрес-инконтиненция, срутване на влагалището и вагинална сухота. Извършва се и лекуване на ектопия (раничка) на маточната шийка посредством лазерна вапоризация и криодеструкция. Предлагаме и процедури в региона на естетичната гинекология – PRP, лабиопластика, G -spot.

За контакти:

Линк към уеб страницата: 

Телефон: +359 88 21 222 48



*публикация

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР