На 16 януари курортът отново ще бъде достъпен за зимни

...
На 16 януари курортът отново ще бъде достъпен за зимни
Коментари Харесай

Ски зона Пампорово възобновява работа тази събота 16-ти януари

На 16 януари курортът още веднъж ще бъде наличен за зимни спортове, а операторът на ски зоната разгласи опазване на промоционалните цени на въжен превоз картите до 22 януари в това число.
През последните 5 денонощия снежните оръдия в Пампорово работят с цялостен потенциал и създават сняг по пистите. Очаква се в събота да бъдат чудесно готови и отворени най-малко 70% от ски зоната, а в идващите дни да бъдат пуснати още писти и курорта да проработи съвсем напълно.
За наслада на всички, времето най-сетне се възстановява и в курорта с изключение на неестествен сняг, през последните дни има и периодически снеговалежи, които способстват за забележителното възстановяване на изискванията за ски и сноуборд.

Цената на дневната въжен превоз карта остава 52 лева за възрастен и 31 лева за дете до 22 януари в това число, като от Пампорово АД предлагат всички гости да закупуват картите си непосредствено през новия онлайн магазин на www.pamporovo.me, с цел да създадат прекарването си по-приятно, като избегнат изцяло чакането на опашки и прекарат повече време по пистите.
До 22 януари в действие ще бъде също и промоционален интервал в някои от по-големите хотели в курорта, като 5 звездните Перелик и Орловец, които ще продават с 20% отстъпка и също могат да бъдат резервирани непосредствено през онлайн магазина на Пампорово.
Освен ски и сноуборд по белите писти в курорта, посетителите могат да се възползват и от други забавни интензивности навън предлагани от Туристически Център Пампорово, измежду които зимни преходи и преходи със снегоходки, конна езда, моторни шейни и други.

Следващата неделя, 24.01, от центъра провеждат второто следващо издание на събитието “Първи стъпки в ски бягането с Екатерина Дафовска “, което има за цел да разпространява спорта измежду повече хора в страната, а искащите да опитат имат шанса на получат първия си урок персонално от Олимпийската ни шампионка – Екатерина Дафовска.
За настояща информация за отворени писти и работещи уреди, метеорологичната конюнктура и всичко в Пампорово следете уеб страницата www.pamporovo.me и обществените канали на курорта или се обадете на 070017702
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР