На 16-ти януари в 12-та авиационна база се проведе годишен

...
На 16-ти януари в 12-та авиационна база се проведе годишен
Коментари Харесай

12-та авиационна база отчете резултатите от дейността и подготовката през 2023 г.

На 16-ти януари в 12-та авиационна база се организира годишен Анализ, на който бяха регистрирани резултатите от подготовката, войсковия ред и дисциплинираност през 2023 година.

Командирът на 12-та авиационна база – полковник Петър Банков направи справедлива равносметка на осъществената активност през миналата година и проучва резултатите от осъществяването на поставените задания.



„ Събитията през миналата година, извършените мероприятия, ресурсните ограничавания и постигнатите резултати ми дават задоволително съображение да дефинира 2023-та като ползотворна, натоварена и извънредно динамична за активността на 12-та авиационна база.



Вложените безрезервни старания от личниясъстав при осъществяване на поставените задания, основаната добра организация, търсенето на рационални и гъвкави решения, в комбиниране с оказаната помощ от командването на Военновъздушните сили, способстваха за реализиране на високи резултати през миналата годината ”.



В умозаключение той изрече признателност към командването и персоналния състав за положените старания и отговорност, за добре свършената работа и проявен професионализъм. Пожела им здраве, убеденост и сили за още по-успешна и ползотворна 2024 година.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР