На 15 септември Марс преминава от знака на Дева във

На 15 септември Марс преминава от знака на Дева във ...

Марс влиза във Везни - какво ни носи този транзит


На 15 септември Марс преминава от знака на Дева във Везни и така ще се задържи до края на месец октомври. Този транзит увеличава желанието ни да търсим справедливост, да си партнираме, да правим другите щастливи и да изграждаме мостове. Също така ще правим компромиси, но те не бива да ни подкопават в процеса, нито да ни карат да се губим като личност.

Транзитът на Марс във Везни събужда чувството ни за любов и красота. Най-облагодетелствани в любовта, с парите и работата ще са родените под знака на зодиите Везни, Близнаци, Водолей, Лъв и Стрелец. Следвани от Девите, Скорпионите, както и Телецът и Рибите.

Раците, Козирозите и Овните изпитват напрегнати „ъгли“ в момента, поради което трябва да се успокоят, да внимават със здравето, като цяло да се съсредоточат върху неговото подобряване.

Време е да насочим фокуса и усилията си към създаване на хармония и успех в партньорствата. Не бива да забравяме, че Марс е планетата на конфликтите.

Въпреки това, понякога най-доброто нещо е да изразим истинските си чувства, дори ако това „разклаща лодката“.

В най-лошия случай Марс във Везни се проявява като пасивна агресия, обвинявайки другите, държейки другите отговорни за поддържането на хармонията във вашия свят.

Автор:

Източник: dnes.bg