На 15 и 16 септември в Inter Expo Center, София

...
На 15 и 16 септември в Inter Expo Center, София
Коментари Харесай

Броени дни до Aniventure Comic Con 2018 и специалната среща с VBOX7 All Stars

На 15 и 16 септември в Inter Expo Center, София ще се организира най-голямото младежко събитие в България - Aniventure Comic Con 2018 . Почитателите на уеб продукциите ще преживеят паметен уикенд с героите от света на онлайн платформата за видео шерване Vbox7. В особено обособената зона посетителите ще могат да се включат във вълнуващи интензивности, както и да се срещнат с

На 15 септември от 14:00 ч. в границите на събитието ще се организира и специфичен спорен панел, в който звездите от продукциите ще разрият любопитни обстоятелства към старта на новия сезон във Vbox7. Феновете ще имат опцията да зададат своите въпроси, а звездите Надя Петрова, Иван Тишев и Мино Караджов са единствено част от тийн идолите, които ще задоволят любознанието на аудиторията. Специални прожекции на фрагменти от най-популярните уеб продукции ще зарадват присъстващите.

Наред със фотоси и подписи положителното въодушевление на феновете ще се добави с куп изненади, специфични дарове и разнообразни занимателни интензивности. Почитателите на първия български уеб тийн сериал, най-номинираната и коментирана онлайн поредност, екшън-трилъра „ Пъзел: Похитени “ и мистъри продукцията ще могат да вземат подпис от обичаните артисти. Няма да липсва и звездно наличие от страна на най-коментираното съревнование за короната на, „ 10 първи срещи “ и новата сантиментална комедия „ Статус: Обвързани “. Подробна информация за присъединяване на звездите на 7Talents в свежата Vbox7 зона на Aniventure Comic Con 2018 можете да намерите на.

Aniventure Comic Con предлага извънредно многообразие от занимания за всеки почитател на известната просвета – срещи със световноизвестни косплейъри, известни артисти и влогъри от България и света, зони за аниме и комикси, доста гейминг и стотици награди.
Незабравимите страсти са обезпечени с Aniventure Comic Con 2018 и Vbox7.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР