На 15 февруари жена е нападната от напълно непозната в

...
На 15 февруари жена е нападната от напълно непозната в
Коментари Харесай

Нападателката от Младост отново вилнее

На 15 февруари жена е нападната от изцяло непозната в столичния квартал „ Младост ”. Този път нападението е станало до момента в който тя е чакала на светофар в колата си. През януари имаше сигнали за поредност от случаи, при които жена атакува други дами без причина. Тогава нападателката беше арестувана.

Две от пострадалите дами, станали обект на най-новите набези, описаха в ефира на „ Здравей, България ”, че не са предизвикали с нищо експанзията против себе си.

 „ Бях в автомобила си. Прибирах се от работа на 15 февруари. Видях жена на междинна възраст, която не пресичаше, където би трябвало. Изчаках я да пресече и когато тя стигна до колата ми отвори вратата. Аз започнах да дърпам дърпам вратата, с цел да я затворя ”, твърди Миляна.

По думите ѝ претърпяното е било огромен потрес, само че не е подавала сигнал в полицията.

„ Преди няколко месеца паркирах пред блока си. Когато тази жена ме видя се качи на предния похлупак и стартира да ме наскърбява с вулгарни прилагателни. Докато тя блъскаше по предното стъкло, аз звънях на незабавния телефон 112. Тази жена е познайница на целия регион ”, показва и Надежда, инфорвира " Нова ".

От полицията показват, че дамата е била арестувана преди месеци, само че още веднъж е на независимост, защото прокуратурата е отказала да издаде заповед за въдворяване, тъй  като се чака да излязат психиатрични експертизи.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР