На 15 декември Renault ще предложи NFT колекцията genR5, отдавайки

...
На 15 декември Renault ще предложи NFT колекцията genR5, отдавайки
Коментари Харесай

RENAULT РАЗКРИВА ПЪРВАТА СИ NFT КОЛЕКЦИЯ genR5

На 15 декември Renault ще предложи NFT сбирката genR5, отдавайки респект на Renault 5, който чества своята 50-та годишнина през 2022 година
Притежателят на genR5 NFT ще се радва на достъп до извънредни физически и виртуални преживявания. Също по този начин ще станат спонсори на " Дай 5 ", обществен план, подпомагащ до младите генерации.
Renault разкрива R3NLT, лична уеб 3.0[1] платформа, предопределена да даде на потребителите прекарвания и да сплоти своята общественост към дълготраен план.
genR5, ПЪРВАТА NFT КОЛЕКЦИЯ НА RENAULT, ОТДАВАЩА ПОЧИТ НА RENAULT 5 

Renault афишира, че се причислява към онлайн пазара на NFT (Non-Fungible Token). NFT са цифрови документи за благосъстоятелност, неповторими идентификатори, които не могат да бъдат копирани, замествани или разделяни. NFT се записват в блокчейн и се употребяват като документи за достоверност и благосъстоятелност като могат да бъдат под формата на изображение, видео, тон и други.

Първата NFT сбирка на Renault се назовава genR5, въодушевена е от Renault 5 и ще бъде стартирана на 15 декември. Този първи план отдава респект на основаването на модел, трансформирал се в икона на 70-те, впряга генеративното изкуство и отприщва своята креативност в неповторим 1972 NFT (1972 година е годината, в която Renault 5 доближава пазара).

Всеки от наличните за продажба 1972 NFT ще съставлява Renault 5 с 9-секундно видео, в това число извънредно покритие и динамична светлинна и звукова анимация.

Колекцията genR5 е въодушевена от четири именити Renault 5 модела:

100 броя електрически Renault 5 NFT, в чест на 100-те реформаторски електрически автомобила, създадени от 1972 до 1974 година
160 броя Renault 5 Turbo NFT, за конските сили под предния похлупак на този хотхеч, който символизира спортния дух на Renault
450 броя Renault 5 Le Car Van NFT, отговарящи на броя на колите в тази създадена във Франция лимитирана серия в американски жанр
1262 броя Renault 5 TL NFT, празнуващи знак на революцията в сегмента на градските коли
Всяко NFT ще бъде присвоено на инцидентен принцип, разкрито след покупка и ще обезпечи достъп до съответни преимущества[2]. Колекцията ще бъде налична за всички, както първи притежатели на NFT, употребяващи обичайната валута и банкови карти, по този начин и web3 специалисти, употребяващи криптовалута – на една и съща налична цена.

В платформата R3NLT, https://nft.renault.com/, обществеността може да следи новините за продажбата и да се записва за значими вести за закупуване на genR5 NFT.

Renault ще стартира постоянни актуализации за преимуществата посредством своите сметки в обществените мрежи R3NLT Discord и Renault_NFT в Twitter.

Всички притежатели на genR5 NFT ще бъдат поканени да вземат участие в взаимното основаване на рекламни артикули The Originals, които по-късно ще бъдат налични в извънредна лимитирана сбирка.

Присъединяването към R3NLT общността е еднакво на влизане в неповторима връзка с марката, която основава и предлага нови прекарвания на всички запалянковци. Няма по-добър метод да започнете тази връзка от NFT сбирката, която отдава респект на именитото Renault 5. Арно Белони, световен основен маркетинг шеф

genR5, СЪВМЕСТЕН И ПРИОБЩАВАЩ ПОДХОД С " ДАЙ 5 "

Всички притежатели на genR5 NFT автоматизирано ще станат спонсори на плана " Дай 5 ", защото 50% от приходите от NFT ще покриват начинания за популяризирането на плана. " Дай 5 " е обществена стратегия на Renault за възобновяване на кортове, позволяваща на младежи в работническите квартали да играят тенис.

В рамките на самодейността през тази година Renault обнови три тенис корта - в Марсилия, Лион и Грини.

RENAULT ИНТЕГРИРА WEB 3.0 ВСЕЛЕНАТА С R3NLT

С първото си лансиране на NFT сбирка и дълготрайния си проект, Renault започва своя лична платформа - R3NLT на https://nft.renault.com/.

Целта на платформата е да събере огромна общественост от запалянковци – както web 3.0 специалисти, по този начин и начинаещи – към плана.

Тази предпазена платформа ще бъде единственият канал за покупка на Renault NFT и ще даде на потребителите близка и специфична връзка с марката. Платформата ще обезпечи сигурен достъп до техния портфейл и ще се развива в синхрон с последващите лансирания.

В тази web 3.0 галактика купувачите на Renault NFT ще се насладят на неповторими преживявания, в това число благоприятни условия за присъединяване в:

партньорски събития на марката
ексклузивни тестдрайв събития
срещи с дизайнери
изложби
частни обиколки тук-там, които в никакъв случай до момента не са отваряни за обществеността

[1] Преимущества, които се получават с притежанието на NFT. Те могат да бъдат физически или виртуални изключителни преимущества (покани за частни събития, достъп до извънредно наличие, персонализирани артикули, прекарвания и т.н.).

[2] Web3 е третото Интернет потомство. Целта му е да бъде децентрализирано (тъй като употребява блокчейн) и да даде на потребителите власт над техните данни (за разлика от web 2.0). Web3 е планиран да включва от ден на ден виртуална действителност и изкуствен интелект.

*Източник: www.renault.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР