На 14 септември българските пожарникари и спасители честват своя професионален

...
На 14 септември българските пожарникари и спасители честват своя професионален
Коментари Харесай

Започна седмицата на пожарната безопасност в Русе

На 14 септември българските пожарникари и спасители празнуват своя професионален празник. Традиционно, директно преди тази дата, се организира “Седмица на пожарната сигурност ”, която се отбелязва с голям брой прояви в цялата страна. Тази година тя ще протече в дните от 12 до 18 септември. В Регионалната дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ - Русе, в районните служби на територията на региона и в ССОД- Русе, в този интервал ще бъдат осъществени разнообразни начинания. Програмата включва – дни на отворени порти, разкриване на краткотрайни приемни/телефонни линии за жители, спортни надпревари, демонстрации, професионални срещи, визити в Музея на пожарното дело и други

По мотив откриването на седмицата на пожарната сигурност през днешния ден в Първа РСПБЗН – Русе бе даден брифинг за публицисти от управлението на РДПБЗН – Русе. В него взеха присъединяване гл. контрольор Веселин Марков, шеф бранш " Пожарогасителна и избавителна активност " ; гл. Инспектор Светослав Войчев, шеф бранш " Превантивна и контролна активност " и гл. контрольор Антон Богданов, шеф бранш " Специализирани оперативни действия ".
Те показаха програмата с плануваните начинания в Седмица на пожарната сигурност, както и информация за активността на дирекцията през актуалната година.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР