На 14-годишнината на Фейсбук съоснователят и главен изпълнителен директор на

...
На 14-годишнината на Фейсбук съоснователят и главен изпълнителен директор на
Коментари Харесай

Марк Зукърбърг: Правил съм всякакви грешки

На 14-годишнината на „ Facebook ” съоснователят и основен изпълнителен шеф на обществената мрежа Марк Зукърбърг съобщи, че е правил доста неточности, заяви bTVnews.

„ През годините съм направил съвсем всички неточности, които можете да си визиите. Направих десетки механически неточности и неприятни преводи. Доверих се на неприятни хора и назначих надарени хора на несъответствуващи постове. Пропуснах значими трендове и реагирах постепенно на други. Пусках артикули, които носеха неуспех след неуспех ”, написа той във „ Facebook ”.

Посланието му за 14-те години, минали от основаването на „ Facebook ”, когато той беше студент в Харвардския университет, до превръщането на „ Facebook ” в най-голямата международна обществена мрежа с над 2 милиарда консуматори през днешния ден, е последното в поредност негови самопризнания за позволени неточности.

„ Facebook ” е подложен на критика за разпространяването на подправени вести и се пробва да се оправи с този проблем, отбелязва Агенция Франс Прес.

Новото обръщение на Зукърбърг наподобява значи, че обществената мрежа непрекъснато ще прави оценка на действието си.

„ Причината, заради която нашата общественост съществува не е тъй като сме избягвали да вършим неточности. Тя е нашето разбиране, че това, което вършим, е задоволително значимо, с цел да продължим опитите да се оправяме с провокациите, пред които сме изправени, знаейки доста добре, че ще имаме още провали, само че това е единственият метод да вървим напред ”, написа в още Зукърбърг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР