На 14 февруари в повечето страни по света се празнува

...
На 14 февруари в повечето страни по света се празнува
Коментари Харесай

Привлечи любовта с тези магически ритуали


На 14 февруари в множеството страни по света се чества може би един от най-романтичните празници в годината - Свети Валентин. На тази дата е всекидневно да се разменят дребни, само че сладки дарове, които демонстрират обичта ни един към различен. Този ден е подобаващ и да се вършат ритуали, с които да привлечеш любовта, в случай че си необвързана или да запалиш още веднъж искрата посред ви, ако си във връзка.

Ето няколко ритуала, които да опиташ: 
Ритуал за необвързани 
Ще стартираме с един доста лесен ритуал, който оказва помощ на свободните девойки да намерят своята обич - писма до Вселената. За да го изпълниш, ще ти трябват лист хартия и алена писалка. Колкото по-интелигентна и по-добра е основата на твоето известие, толкоз по-добре. Преди да започнеш ритуала, фокусирай се върху любовната тематика и се пробвай да си представиш идеалната обич, единствено че в елементи. Включи въображението си и измисли в детайли изображение: черти на лицето, цвят на очите, коса, тембър на гласа.

Помисли дали той има брада и мустаци или може би ухае на избран парфюм. След това си показа неговия темперамент, подари го с привлекателни качества и запиши резултата от фантазиите си в детайли на листа.

Започни известието с фразата: „ Вселена, благодаря ти, че имам мъж в живота си “ и по-късно систематично развивай тематиката. Чувствай се свободна да дадеш ясни описания като не забравяш да споменеш и статуса му: в случай че имаш потребност от брак, наречи го легален брачен партньор, а в случай че просто търсиш  романтика, тогава най-малко гадже. Колкото повече нюанси вкараш в облика, толкоз по-точно ще се сбъдне фантазията ти. Веднага щом известието е готово, сложи го в плик и го скрий. Щом правилният човек се появи в живота ви, прочетете още веднъж писмото и съпоставете точките. Резултатът ще ви изненада доста.
Ритуал за двойки
Тези, които към този момент са намерили сродната си душа, би трябвало да работят върху взаимоотношенията и да засилят съществуващата обич. За да поддържаш огъня жив постоянно гледай да си спретната и да ухаеш на неговия обичан парфюм, който най-вероятно той ти е подарил. Почистете спалнята си и я преобразете изцяло. Стаята би трябвало да е без прахуляк, мръсни неща и счупени предмети.

Не забравяй да избършеш праха под леглото, да сложиш чисто спално долни дрехи от естествена материя и да запалиш ароматни свещи на нощното шкафче. Восъчните свещи и свежите цветя също ще внесат удобна сила в стаята и ще ти донесат вярната конфигурация.

След като си подготвила своето любовно гнездо, отдели време да се погрижиш за себе си. Вземи вана с етерично масло и сол, разтрий се с топла забрадка и се отпусни. Дамските масла се оферират за всеки усет и цвят, тъй че няма да ти е мъчно да изберете нещо неутрално. Лавандулата ще успокои нервите, розата ще облекчи напрежението, портокалът ще усили концентрацията и ще облекчи главоболието.

За общ релакс събери микс от маточина, върбинка, здравец и жасмин. Помисли за обичания, фантазирай, флиртувай. Така ти освен ще получиш несравнимо наслаждение, само че и с лекост ще омагьосаш своя мъж.
Не забравяй и афродизиаците
В допълнение към романтиката, заложи на лек обяд и вечеря, съдържащи естествени афродизиаци. Авокадо, морски блага (особено скариди, стриди и хайвер), артишок, кокос, кафе, аспержи, малко изсъхнало алено вино или няколко чаши пенливо вино са превъзходен избор за специфична вечер.

За десерт - нищо брашнено и мазно. Ограничи се до мед, пресни плодове, сушени плодове и, несъмнено, шоколад.

Ако си скептична към католическите обичаи и не вярваш изключително в положителните каузи на Купидон, не забравяй, че това време съответствува освен с решаването на любовни въпроси, само че и с повишение на общото богатство. Заменяйки обичайните сладкиши в менюто с алено вино и добре изпечено месо, ти ще пренасочиш силата от чисто женствена към делова и ще можеш да постигнеш изключителни триумфи в работата.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР