На 131 сигнала за произшествия са реагирали екипите на пожарната

...
На 131 сигнала за произшествия са реагирали екипите на пожарната
Коментари Харесай

На 131 сигнала за произшествия са реагирали екипите на пожарната за изминалото денонощие

На 131 сигнала за катастрофи са реагирали екипите на пожарната за миналото денонощие, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Данните са за времето от 00:00 до 24:00 часа на 30 декември.

Ликвидирани са общо 108 пожара. Загинал е един човек и двама са потърпевши. При 18 от пожарите е имало директни материални вреди. Седем пожара са се случили в жилищни здания, три в транспортни средства и три в уреди навън.

Без нанесени материални вреди са зародили 90 пожара, от които 45 в сухи треви, горска постелка и шубраци, два в стърнища, 29 в боклуци, пет в готварски уреди и комини, както и девет други.

Екипите на пожарната са направили 17 избавителни действия и помощни интервенции, от които седем при произшествия в транспортни средства, един при произшествия с рискови субстанции, а в осем случая е оказана техническа помощ на други структури на Министерство на вътрешните работи. При един случай е оказана помощ на потърпевши жители, посредством образуване на превоз до лечебно заведение. За денонощието са получени шест лъжливи повиквания.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР