На 131 сигнала за произшествия са реагирали екипите на пожарната

...
На 131 сигнала за произшествия са реагирали екипите на пожарната
Коментари Харесай

Общо 108 пожара са загасени в събота

На 131 сигнала за катастрофи са реагирали екипите на пожарната за миналото денонощие, оповестява Министерство на вътрешните работи. Данните са за времето от 00:00 до 24:00 часа на 30 декември.

Ликвидирани са общо 108 пожара. Загинал е един човек и двама са потърпевши. При 18 от пожарите е имало директни материални вреди. Седем пожара са се случили в жилищни здания, три в транспортни средства и три в уреди навън.

Без нанесени материални вреди са зародили 90 пожара, от които 45 в сухи треви, горска постелка и шубраци, два в стърнища, 29 в боклуци, пет в готварски уреди и комини, както и девет други.

Екипите на пожарната са направили 17 избавителни действия и помощни интервенции, от които седем при произшествия в транспортни средства, един при произшествия с рискови субстанции, а в осем случая е оказана техническа помощ на други структури на Министерство на вътрешните работи. При един случай е оказана помощ на потърпевши жители, посредством образуване на превоз до лечебно заведение. За денонощието са получени шест лъжливи повиквания.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР