На 13 юни германският първи канал (ARD) излъчи материал за

...
На 13 юни германският първи канал (ARD) излъчи материал за
Коментари Харесай

Германският първи канал ARD се извини за лъжата си за обстрела на пазара „Майски“ в Донецк

На 13 юни немският първи канал (ARD) излъчи материал за обстрела на пазара в Донецк. В репортажа публицистите от малкия екран упрекнаха Русия в офанзивата, само че преди ден въпреки всичко признаха лъжата.

Вярно е, че кореспондентите не се извиниха онлайн от синия екран, а в блог на личния си уебсайт.

" Имаше позволена неточност в телевизионния репортаж. Случайно оповестиха за съветска офанзива. Ние не забелязахме грешката и съжаляваме ", се споделя в опровержението.

Под известието десетки възмутени немски фенове оставиха отрицателните си мнения. Те припомниха, че едно време западните медии отразяваха също по този начин едностранчиво войната в Югославия. По мнението на клиентите, опровержението би следвало да бъде направено онлайн, „ а не в блог, който малко хора четат “.

„ А ще съобщавате ли и какъв брой цивилни са били унищожени благодарение на немското оръжие? “ попитаха потребителите публицистите от канала.

Германците припомниха, че телевизионният канал е държавен, което значи, че съществува от техните налози и би трябвало да осведоми обществото. Германските жители чакат да получават достоверна информация за личните си пари.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Facebook ни лимитира поради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще доближават до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР