На 13 юли съдът определи, че токените XRP, продавани на

...
На 13 юли съдът определи, че токените XRP, продавани на
Коментари Харесай

SEC излезе с изявление в отговор на отсъденото в полза на Ripple решение

На 13 юли съдът дефинира, че токените XRP, продавани на тържища, не следва да се класифицират като скъпи бумаги. Освен това съдията откри, че институционалните продажби на Ripple нарушават законите за скъпите бумаги.

Според изказването на SEC те показват удовлетворение от решението на съда, че Ripple е предложила и продавала токени XRP като капиталови контракти в избрани обстановки, нарушавайки законите за скъпите бумаги.

Съдът призна използването на теста Хауи, стандарт за оценка на характера на скъпите бумаги на криптовалутите и отхвърли оферти от Ripple различен тест.

Беше очебийно също по този начин, че предходни правни проблеми, в това число Хауи, са открили, че разнообразни материални и нематериални активи могат да се квалифицират като капиталови контракти.

Съдът също по този начин отхвърли аргумента на Ripple по отношение на справедливото известяван, като съобщи, че пробата на Хауи е явен и че неразкриването на информация не служи като отбрана против нарушение на законите за скъпите бумаги.

В умозаключение Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища съобщи, че ще продължи да преразглежда решението на съда.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР