На 13 февруари Гала навърши 53 години, но винаги е

...
На 13 февруари Гала навърши 53 години, но винаги е
Коментари Харесай

Обезобразиха Гала с филъри - slava.bg

На 13 февруари Гала навърши 53 години, само че постоянно е била бодил в очите на дамите поради метода, по който наподобява.

Тв водещата в никакъв случай не е криела, че поставя неимоверни грижи за младоликия си облик, само че наборките й го отдават на достиженията на естетичната хирургия. Още повече, че в предаването си по Нова телевизия стотици пъти са й гостували експерти по разкрасяване, а доста постоянно се е подлагала на всевъзможни процедури дирекгно в ефир.

Гала обаче се кълне, че дължи свежия тип на лицето си единствено на грижите, които поставя в домашни условия и на ботокс и то понякога. "Каквото и да кажа по тематиката, няма да ми повярват. Нямам филъри по лицето си, само че в никакъв случай не съм криела за ботокса, слагали са ми даже, до момента в който се излъчва "На кафе ". Харесвам процедурите, които не трансформират типа и формата на лицето ", изяснява Гала.

И с ботокса обаче тя гледа да не прекалява и го употребява единствено за една зона - на челото, тъй като когато приказва непрестанно го гънка. Гала дори непрестанно правела забележки на щерка си Мари Будева да се старае да заобикаля мимиките с челото, а забележките й непрекъснато предизвикали мини кавги посред им.

Тв водещата въпреки всичко не отхвърля, че един-единствен път и тествала действието на филърите и оттогава се заклела, че в никакъв случай повече няма да повтори.

"Преди време си сложих на назолабиалните гънки към устните. Тогава, тъй като доста се усмихвам и дръзвам, филърите се изместиха по-встрани и станаха като две подути въжета. Беше най-кошмарното ми прекарване. Масажирах мястото всеки ден по един час, с цел да накарам подутините да изчезнат по-бързо.

Аз съм човек, който се грижи за кожата си, не съм срещу филърите - в случай че някой има потребност, дано си постави, само че деликатно и по малко ", посъветва Гала дамите, любителки на разкрасителните процедури, в лайв чат с щерка си Мари в Инстаграм, написа Ретро.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР