На 13.09.2023, в офиса на Мото-Пфое в София, беше официалното

...
На 13.09.2023, в офиса на Мото-Пфое в София, беше официалното
Коментари Харесай

Александровска болница София вече ще може да обслужва пациенти с модерни нови линейки Ford Transit Custom

На 13.09.2023, в офиса на Мото-Пфое в София, беше формалното предаване на три нови коли за спешна помощ за потребностите на Александровска болница. Автомобилите са от новата лекотоварна гама на Ford Transit, трансформирани с първокласни материали и технологии, отговарящи на условията на европейски стандарт ЕN 1789. Лично проф. доктор Атанас Йонков одобри ключовете на колите, които ще обслужват незабавните случаи на болничното заведение.

Моделите Ford Transit дават съвсем неограничени благоприятни условия за персонализиране и промяна в региона на профилираните коли. Флагманът на лекотоварната гама Ford Transit предлага голям брой разнообразни типове каросерии в четири дължини и три височини, и предлага избор сред предно и задно предаване и 4х4.

„ Доказаните през годините устойчивост, високо качество и ниските експлоатационни разноски несъмнено вършат Ford Transit Custom желан избор, който покрива гамата профилирани медицински транспортни средства за неотложна здравна помощ по европейски стандарт “ - показа Людмила Савева – управител основни клиенти.
Линейките на Александровска болница са с най-високо равнище на съоръжение и сигурност. Моделът е с единственото златно отличие и най-висока оценка от самостоятелната Euro NCAP в еднотонния сегмент за системи за сигурност и технологии в помощ на лидера. Снабдени са с платформа, на която е инсталирана носилката и разполагат с самостоятелна охлаждаща и отоплителна система, също със сгъваема носилка вид „ столче “ и носилка “board type ” за пациенти с контузии на гръбначния дирек. Тя е със здрава лека структура, проницаема за рентгеновите лъчи и е по-лека от водата.

Всяка кола за спешна помощ Ford разполага с аспирационна апаратура. Изводът за аспирация се намира наоколо до главната носилка и е екипиран с аспирационен съд с размер най-малко един литър, клапан за контролиране на налягането и манометър. Инсталацията се състои от две бутилки за О2 със спирателен кран и размер минимум 10 литра всяка.

Санитарният отсек има самостоятелно отопление и изстудяване. Вентилационната система е двупосочна – нагнетателна и изсмукваща. Тя обезпечава най-малко 20 промени на въздушния размер на час, когато автомобилът е неподвижен.
Тапициран с устойчива на механични и химични повреди материя, която се почиства елементарно. Подовото покритие обезпечава уместно сцепление, в това число при влажна повърхнина.

Линейките, направени въз основата на Ford Transit и Transit Custom, оферират извънредно съответствие цена-качество и отлични равнища на комфорт и сигурност. Могат да бъдат персонализирани, съгласно другите стандарти за видове коли за спешна помощ, и оборудвани с нужната инсталация и принадлежности за изцяло имобилизиране на пациенти и реанимационни действия, като бифазни дефибрилатори, електрически аспиратори, стационарни кислородни съоръжения по стандарт DIN (които обезпечават както дълготрайно зареждане на транспортния респиратор, по този начин и опция за директна кислородна терапия посредством конфигуриран ротаметър с овлажнителна камера), ЕКГ, принадлежности за диагностика, лекарствени средства, превързочни материали, медицински принадлежности и всичко належащо. Всичко това ги прави подобаващи, както за превозване на пациенти, по този начин и за неотложна здравна помощ. Неслучайно Ford Transit е синоним на качество, надеждност и върхова продуктивност. Всяко ново потомство надгражда потвърдения дълготраен опит и качества.

*Източник: www.ford.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР