На 13.01, в прелестната Арена Армеец бе проведено шестото издание

...
На 13.01, в прелестната Арена Армеец бе проведено шестото издание
Коментари Харесай

Когато приятелството е по-важно от победата, а човечността е над всичко останало

На 13.01, в прелестната " Арена Армеец " бе извършено шестото издание от атрактивните галавечери на Combat Promotion - SFC " Warrior honour ". Събитието предложи спиращи дъха конфликти сред част от най-хубавите български бойци и солидни техни съперници от всички краища на света.

Сред родните състезатели, стигнали до крайния триумф беше и Владислав Генов , който надви без особени усложнения над представителя на Англия - Мики Милър.

Безупречният триумф на Генов усили позитивния му професионален актив, като надали са били налични каквито и да било подозрения у приятелите, съотборниците и околните на Владислав, че той ще стигне до успеха.



С това, което той направи след края на срещата си обаче сподели, че не е просто страховит играч с голям капацитет, само че и доста огромен човек .

" Искам да помоля всеки, който има време, а несъмнено и опция, да помогне на моя другар Борис Христов. Поставили сме кутии за набиране на средства на всеки излаз на залата. Призовавам хората с положителни сърца да се включат, съгласно желанието и опциите си, с цел да може Боби още веднъж да проходи и да бъде един от нас. Както беше преди. Благодаря ви! ", сподели Генов в речта си след своя мач.

С което си завоюва благосклонностите и на последните почитатели в залата, които така и така стискаха палци за него, в разногласието му с задграничния играч. А завоюва и нови поддръжници на идеята за възвръщането на естествения метод на живот за Боби Христов.

 Снимка 334038

През 2010 година Борис Христов претърпява злополука с мотор и се сковава изцяло. За да оздравее, той се нуждае от интервенция и възстановителни процедури, за които са нужни средства. У Борис остава вярата, че ще се намерят положителни хора с благоприятни условия и предпочитание, които да му оказват помощ.

Благодарение на рехабилитация и на мощното му предпочитание да се движи, той съумява да възвърне двигателните си функционалности на ръцете и тялото, само че единствено от кръста нагоре. Лекарите предлагат интервенция с присаждане на стволови кафези в Москва, за която младежът и майка му съумяват да съберат 21 000 евро.

След нея се оказва, че е нужна втора интервенция за цялостното оживление на долната част на тялото.

Ето какво сподели по тематиката пред медията ни Владислав Генов:

" Животът ни изправя пред доста провокации всекидневно! Водим своите дребни и огромни борби в актуалния забързан свят! Приемаме за даденост свободата да разполагаме със себе си.

 Снимка 312205
Източник:

Забравяме обаче за многото хора, които имат нелеката орис да не могат да се оправят сами и дано не се лъжем, те остават забравени от обществото. Такъв е казусът и на Боби, който преди години е претърпял злополука и е останал с тежка диагноза - неподвижен от врата надолу. Като всеки човек и той е войник, не е спрял да се бори и е съумял да раздвижи отчасти ръце и крайници, само че ориста е сложила Боби, както и доста други хора в невъзможност.

Нека отворим очи и сърца за хора като Боби, да да им дадем късмет още веднъж да се върнат към достойния метод живот, който заслужават!

Всеки който има предпочитание и опция да помогне на Боби, може да го направи на

номер 17 777, с текст DMS BOBI към всички мобилни оператори - sms 1 лева с Данък добавена стойност или на

ПР/Сметка 02/0000000020241064 в ДСК,

IBAN: BG44STSA93000020244164 BIC: STSABGSF ".

Още редица потвърдени първенци и български бойци поддържаха Борис в последните дни от предходната и първите дни на тази година.

 Снимка 334036

Сред тях бе и трикратният планетарен номер едно и треньор на националния тим по бойно самбо Росен Димитров , както и първенецът на PFL (WSOF) Благой Иванов .



От ТОПСПОРТ не можем да пренебрегнем жеста на Влади, за който триумфът му в " Арена Армеец " остана на назад във времето, за сметка на същинското другарство и желанието му да помогне на Борис Христов.

Надяваме се реверансът на един от спечелилите на SFC 6, както и безпределно трогателната история на Боби да допрян множеството от вас по този начин, както разчувстваха и нас.

Благодарим ви!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР