На 12 септември 2021 г. в бирен парк Hills в

...
На 12 септември 2021 г. в бирен парк Hills в
Коментари Харесай

Проведе се събитието Gusto Alfa

На 12 септември 2021 година в бирен парк Hills в гр. Перущица се организира събитието, което събира на едно място колекционери, ценители и почитатели на италианската дизайнерска марка Alfa Romeo. По време на инициативата бяха показани над 50 автомобилни експоната от легендарните автомобили, някои от които редки модели и единствени бройки в страната.

Събитието имаше за цел да разкаже историята и развиването на марката през годините посредством автомобилните експонати и да покаже актуалните дизайнерски, надеждни и софтуерни модели Stelvio и Giulia, които почитателите на марката имаха възможност да тестват на място.

Феновете на Alfa Romeo за следващ път показаха, че имат усет към добрите автомобили и в тях бие едно „ Cuore sportivo “ (спортно сърце), към което е и създадена концепцията на именитата италианска марка.

По време на събитието бяха присъдени три награди:
• “Награда за изразен индивидуализъм ” на притежател на най-противоречивия модел на марката - Alfa Romeo ARNA Ti.
• “Награда за най-силно ентусиазъм ” на притежател на шест типичен Alfa Romeo, осъществил първата цялостна реституция на Berlina 2000 в България преди повече от 15 години.
• “Награда за най-стар автомобил ” за Alfa Romeo Giulia Spider 1600 от 1963 година, собственост на „ Витоша Ауто “.

Организаторите на благодарят на всички участници и посетители на събитието, и на „ Витоша Ауто “, че за следващ път показа ангажираност към почитателите на Alfa Romeo в България.

*Източник: Gusto Alfa
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР