На 12 октомври пресцентърът на 20-ия конгрес на Китайската комунистическа

...
На 12 октомври пресцентърът на 20-ия конгрес на Китайската комунистическа
Коментари Харесай

Пресцентърът на 20-ия конгрес на ККП беше официално открит

На 12 октомври пресцентърът на 20-ия конгрес на Китайската комунистическа партия публично стартира да дава услуги на публицисти от разнообразни страни, заяви организация Синхуа.

Пресцентърът ще провежда за китайските и задгранични медии присъствени изявленията, онлайн видео изявленията, писмени изявленията и по всевъзможен различен метод ще спомага за отразяването на форума на ККП, като несъмнено съблюдава изискванията за предварителна защита и надзор на епидемията от COVID-19. На представителите на медиите също по този начин ще бъдат предоставени улеснения за пътешестване и настаняване, което ще улесни присъединяване им във значимите медийни събития, оповестиха от пресцентъра.

Журналисти от страната и от целия свят могат навреме да се срещнат с услугите на формалния уеб страница, сметките на пресцентъра в обществените мрежи и други платформи, както и да получат материали за изявленията от " специфичната зона за публицисти " на формалния уеб страница. Открита бе и специфична система за регистрация и приемане на заявки за изявленията на задграничните публицисти.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР