На 12 ноември вечерта Телеграм каналът Сива зона, който е

...
На 12 ноември вечерта Телеграм каналът Сива зона, който е
Коментари Харесай

Зловещо: Как вагнеровци се саморазправят със затворник, пожелал да воюва за Украйна

На 12 ноември вечерта Телеграм каналът " Сива зона ", който е обвързван с ЧВК " Вагнер ", разгласява видеоклип, за който се твърди, че демонстрира убийството на някогашния пандизчия Евгений Нужин, вербуван за войната в Украйна от затворническа колония, в която излежавал присъда за ликвидиране.

По време на плена си в Украйна Нужин дава изявление пред украински публицисти, в което декларира, че ненавижда Путин, че е пристигнал в Украйна да се съобщи незабавно и е подготвен да се бие на страната на Киев.

Видеото с убийството на пандизчията е брутално. На фрагментите се вижда по какъв начин главата на Нужин е опряна в тухла и по какъв начин " вагнеровец " го удря в нея с голям чук. Самата обявата " Сива зона " е показана като " наказване за изменник ".

 evg_nujin_1.jpg

Изпълняването на смъртна присъда за изменничество посредством смачкване на главата е процедура, която е известна в средите на " вагнеровците " още от интервала, в който действаха в Сирия.

Смъртта на Евгений Нужин не е публично доказана. Правоохранителните и проверяващите органи не са коментирали известията за вероятно ликвидиране на съветския жител, оповестява съветският опозиционен уебсайт Медуза.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР