На 12 март астрологичните влияния благоприятстват комуникацията, инициативата и личностното

...
На 12 март астрологичните влияния благоприятстват комуникацията, инициативата и личностното
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за вторник, 12 март 2024 г.

На 12 март астрологичните въздействия благоприятстват връзката, самодейността и личностното израстване за Овните, до момента в който Телецът би трябвало да се възползва оптимално от опциите за свързване с другари и семейство. Близнаците би трябвало да употребяват силата си креативен, до момента в който Раците би трябвало да отделят време за релаксация и самообслужване. Лъвовете би трябвало да останат положителни и оптимистични, до момента в който Девите би трябвало да бъдат практични и проведени. Везните би трябвало да запазят дипломацията, а Скорпионите да ръководят страстите си градивно. Стрелците би трябвало да бъдат авантюристичен настроени, Козирозите би трябвало да се съсредоточат върху отговорностите, Водолеите би трябвало да балансират свободата с връзките, а Рибите би трябвало да се грижат за прочувственото си благоденствие.

Овен (21 март - 19 април): Днес е денят ви да блеснете, Овни. Вашите информационни умения ще бъдат на върха си, което ще ви помогне да убедите другите във вашата позиция. Не се колебайте да употребявате чара си, с цел да получите това, което желаете. Освен това е идеалният миг да започнете нови планове или да преследвате упоритостите си.

Телец (20 април - 20 май): Днес е страховит ден за вас, Телци! Ще намерите наслада в простите неща от живота и ще оцените хубостта към себе си. Това е идеалното време да се свържете още веднъж със остарели другари или членове на фамилията, които не сте виждали от дълго време. Любовният живот също наподобява обещаващ; може би нова връзка е тъкмо зад ъгъла.

Близнаци (21 май - 20 юни): Днес ще бъдете изпълнени с сила и креативност, Близнаци. Използвайте тези качества, с цел да подобрите уменията си или да научите нещо ново. Може даже да откриете прикрит гений, който не сте знаели, че притежавате. В любовния отдел нещата наподобяват стабилни; прекарайте известно време с колегата си и укрепете връзката си.

Рак (21 юни - 22 юли): Днес е подобаващ ден за отмора и релаксация, Раци. Отделете малко време, с цел да се погрижите за себе си – вземете дълга вана, отидете на масаж или просто се излежавайте с хубава книга. Вашият обществен живот може да бъде много деен през днешния ден, тъй че внимавайте да не се претоварвате.

Лъв (23 юли - 22 август): Днес ще бъдете цялостни с възторг и оптимизъм, Лъвове. Тази позитивна сила ще притегли хората към вас като молци към пламък. Възползвайте се от това, с цел да постигнете задачите си или да напреднете в кариерата си. В любовта не бързайте; отделете време, с цел да разберете възприятията си и тези на евентуалния сътрудник.

Дева (23 август - 22 септември): Днес ще бъдете доста практични и проведени, Деви. Това е идеалният миг да завършите изостанали задания или да подредите работното си пространство. Вашата упорита работа ще бъде възнаградена и може да получите самопризнание от шефа или сътрудниците си. В любовния отдел нещата могат да станат малко интензивни, тъй че не забравяйте да поддържате открита връзка.

Везни (23 септември - 22 октомври): Днес ще бъдете доста дипломатични и разбиращи, Везни. Тази дарба ще ви направи отличен медиатор в разногласия или спорове. Освен това ще имате триумф в договарянията или договарянето на покупко-продажби. В любовния отдел хармонията цари; насладете се на качествено време с колегата си.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември): Днес ще бъдете доста буйни и интензивни, Скорпиони. Тази сила може да бъде както позитивна, по този начин и негативна, според от това по какъв начин я управлявате. Ако насочите страстите си градивно, можете да постигнете огромен прогрес в персоналните или професионалните си цели. Въпреки това, в случай че позволите на гнева си да надделее, това може да докара до борба.

Стрелец (22 ноември - 21 декември): Днес ще бъдете доста авантюристичен настроени, Стрелци. Това е идеалният миг да опитате нещо ново или да излезете отвън зоната си на комфорт. Независимо дали става въпрос за пътешестване до нов град, опитване на екзотична кухня или започване на трогателен план, не се опасявайте да поемате опасности. В любовния отдел нещата са несигурни; дръжте очите си отворени за благоприятни условия.

Козирог (22 декември - 19 януари): Днес ще бъдете доста съществени и виновни, Козирози. Тази съвестност може да бъде от изгода в работата или бизнеса, където вашите лидерски умения ще блеснат. Въпреки това, в персоналния си живот може да се наложи да извършите крачка обратно и да се концентрирайте върху грижата за себе си и построяването на по-здрави взаимоотношения.

Водолей (20 януари - 18 февруари): Днес ще бъдете доста самостоятелни и свободолюбиви, Водолеи. Тази самостоятелност може да бъде както освобождаваща, по този начин и предизвикателна, изключително когато става дума за връзки. Бъдете сигурни, че не позволявате на потребността си от независимост да навреди на връзките ви с обичаните хора. В работата ще имате триумф, в случай че останете фокусирани и отдадени.

Риби (19 февруари - 20 март): Днес ще бъдете доста съпричастни и интуитивни, Риби. Тази нараснала сензитивност може да ви накара да се чувствате прочувствено изтощени, тъй че не забравяйте да отделите време за грижа за себе си. В връзките ще се радвате на дълбока прочувствена връзка с околните си. В работата може да срещнете някои провокации, само че с самообладание и неизменност ще ги преодолеете.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР