На 12 февруари (събота) от 23:15 ч. в навечерието на

...
На 12 февруари (събота) от 23:15 ч. в навечерието на
Коментари Харесай

Дамян Попов с любовен концерт в навечерието празника на виното и любовта по БНТ 1

На 12 февруари (събота) от 23:15 ч. в навечерието на Деня на влюбените, Българска национална телевизия ще излъчи поетичен концерт „ Твоето момче “ на Дамян Попов от морския бряг.

По случай празника на виното и любовта, Българска национална телевизия и Дамян Попов подаряват на феновете едно незабравимо сантиментално преживяване - саундтракът на любовта, събран в моден концерт на фона на морски пясък, летен бриз и хубав залез. Премиерният live-концерт е отдаден на любовта с една вълнуваща история, поднесена по ноти.

„ Мечтите се сбъдват! Понякога доста елементарно, от време на време по-трудно, само че по-важното е да ги имаш, тъй като без тях животът губи смисъл! Моят първи концерт в ефира на Българската национална телевизия! “, споделя Дамян Попов.

Концертът на Дамян Попов е видео версията на дълго чакания му албум „ Твоето момче”. Проектът е сниман на морския бряг, на едно от най-красивите места в България в курортното населено място Св. св. Константин и Елена. Дуетни половинки на Дамян Попов са Анелия, Светла Иванова, Divna, Миа. Зрителите ще могат да видят и чуят емблематични песни като „ Не виждам без теб”, „ Един милион”, „ Eres tu” и „ Копакабана” и несъмнено - носителката на заглавието на албума „ Твоето момче “. Хитовете са показани в акустичния си, благозвучен вид, под съпровода на Пламена Християнова – перкусии и Никола Гочев – китара, а аранжимента на песните в концерта е на Стамен Янев.

Гледайте концерта на Дамян Попов „ Твоето момче “ на 12 февруари (събота) от 23:15 ч., по Българска национална телевизия 1
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР