На 11 юни предстои символично откриване на летния туристически сезон

...
На 11 юни предстои символично откриване на летния туристически сезон
Коментари Харесай

Министър Проданов: България се рекламира в 25 държави в Европа

На 11 юни следва алегорично разкриване на летния туристически сезон с присъединяване на Дипломатическия корпус

„ Министерството на туризма започва рекламна акция на България в 25 страни в Европа и към този момент текат излъчванията на клипове в национални и водещи малките екрани “. Това съобщи министърът на туризма Христо Проданов пред публицисти в Народното събрание.

На 11 и 12 юни следва алегорично разкриване на летния туристически сезон. По покана на министъра на външните работи Теодора Гeнчовска и министъра на туризма Христо Проданов, ръководители на дипломатически задачи, упълномощени в Република България, ще посетят Черноморието на опознавателна аудиенция, с цел да се срещнат с туристическия капацитет, разгласи министър Проданов. „ Целта е всички посланици да се убедят, че България е сигурна и спокойна дестинация и да поканят своите сънародници на отмора “, сподели министърът.

Той разяснява идния летен туристически сезон в България и уточни, че е сдържан оптимист. „Негативно въздействие оказва войната в два аспекта. Прякото е, че много огромна част от тези, които са по-далеч от България считат, че Черно море е неспокойно, а това не е по този начин. Черно море е една спокойна и сигурна зона и се пробвам по всевъзможен метод да споделям каква е истината и да приканвам нашите посетители от чужбина да не се тормозят и да посетят българското Черноморие“, добави още министър Проданов.

В Народното събрание министър Проданов взе участие в откриването на фотоизложбата „ 65 години курортен комплекс „ Златни пясъци “, която е част от самодейностите, проведени от „ Съюза на хотелиерите в к.к. Златни пясъци “. „ 65 години к.к. „ Златни пясъци се развива, с цел да остане съвременна дестинация. Уникалното комбиниране сред море, плаж и гора на курорта е привлекателна за хора от целия свят. Надявам се от ден на ден туристи да посещават курорта и да остават с положителни мемоари от това красиво място “, сподели министър Проданов. Гости на събитието бяха Атанас Димитров – заместник-председател на УС на БХРА и почетният ръководител на организацията Благой Рагин.

Фотоизложбата е показана в постройката на Народното събрание от 26 май до 6 юни, а по-късно ще бъде изложена на Летище София.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР