На 11 ноември, само в кината, се завръщаме в Уаканда

...
На 11 ноември, само в кината, се завръщаме в Уаканда
Коментари Харесай

Черната пантера се завръща през ноември

На 11 ноември, единствено в кината, се завръщаме в Уаканда с дълго чаканото продължение на един от най-големите шлагери на Марвел Черната пантера (2018) – впечатляващо обилния и героичен, само че по едно и също време с това и извънредно персонален и прочувствен Черната пантера: Уаканда вечно, който бележи и края на четвъртата фаза на филмовата галактика на студиото.

А най-нетърпеливите почитатели ще могат да закупят билети за кино лентата в определени киносалони от 10 октомври. След ненавременната кончина на Чадуик Боузман, трансформирал крал Т‘Чала в един от най-обичаните герои във вселената на Марвел, режисьорът и сценарист Райън Куглър е изправен пред въпроса: по какъв начин продължаваш напред, когато се сблъскаш с видимо непреодолими условия? Въпрос, чиито отговор Куглър, а и целият екип на кино лентата, търсят персонално за себе си като хора и като създатели, само че също по този начин и въпрос, който би трябвало да разрешат и героите и народът на Уаканда, които са под угрозата на най-голямата рецесия в историята им.

В Черната пантера: Уаканда вечно Кралица Рамонда, Шури, М‘Баку, Окойе и воѝните Дора Милаж се борят да защитят нацията си от намесата на международните сили след гибелта на Крал Т‘Чала. Докато хората от Уаканда се пробват да одобряват измененията, настъпили в страната им, героите би трябвало да се обединят благодарение на Накиа и Еверет Рос и да проправят нов път за Уаканда, като се изправят пред застрашителен нов съперник – краля на скритата подводна нация на Атлантида Неймар.

Най-новият филмов откъс на Черната пантера: Уаканда вечно ни потапя още по-дълбоко в неповторимата атмосфера на продукцията, разкрива обилната внушителна визия, новаторския екшън и трагичната и прочувствена история, която е сърцето и гръбнака на кино лентата, и дава поръчка за едно от най-впечатляващите и вълнуващи завършения на Марвел до момента. Като режисьор на Черната пантера: Уаканда вечно се завръща Райън Куглър (Крийд: Сърце на първенец, Черната пантера), който още веднъж е и сценарист, дружно с Джо Робърт Коул (Черната пантера). В функциите са Анджела Басет, Летиша Райт, Уинстън Дюк, Данай Гурира, Лупита Нионго, Мартин Фрийман, Теноч Уерта, Флорънс Касумба, Доминик Торн, Микаела Кол и други Черната пантера: Уаканда вечно ще ни впечатли и развълнува от 11 ноември единствено в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX. Продажбата на билетите за дълго чаканото продължение започва от 10 октомври.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР