На 11 ноември латвийският президентЕдгарс Ринкевичс заяви, че според него

...
На 11 ноември латвийският президентЕдгарс Ринкевичс заяви, че според него
Коментари Харесай

Рига: Ако спрем Русия в Украйна, тогава тя няма да може да предизвиква други държави

На 11 ноември латвийският президентЕдгарс Ринкевичс съобщи, че съгласно него Москва е добре готова за дълга война и че Западът би трябвало да продължи да оказва на Украйна помощ в региона на сигурността, тъй като в противоположен случай Русия ще бъде окуражена да заплашва други страни в бъдеще, заяви „ Киев Индипендънт “.

" Важно е фактически да се борим за интернационалния мир и за мира в Европа, тъй като в случай че спрем Русия в Украйна, тогава тя няма да може да провокира други страни ", сподели той в Ню Йорк.

Ринкевичс допусна, че Русия настройва ненадейно устойчивата си стопанска система, естествените енергийни запаси и потенциала си за военно произвеждане " за доста дълга война " и има намерение да води акция на безсилие.

Той цитира неотдавнашната роля на Москва при приемането на публични представители на Хамас в светлината на напрежението в Близкия изток.

" Също по този начин считам, че Иран ще бъде по-настъпателен ", сподели той. " Да не забравяме и целия азиатски район, както и Тайван "./БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР