На 11 ноември е образувано досъдебно производство под ръководството на

...
На 11 ноември е образувано досъдебно производство под ръководството на
Коментари Харесай

Разследват тежката катастрофа, при която загинаха Стефка Великова и двама волейболисти

На 11 ноември е формирано досъдебно произвеждане под управлението на Окръжна прокуратура-Ловеч във връзка тежката злополука, при която загинаха треньорът по волейбол Стефка Великова и двама волейболисти.
Около 15.45 часа на път II-35 (Ловеч-Плевен), при 31 км., при мокра и хлъзгава пътна настилка, 22-годишен лидер на лек автомобил, движещ се в посока гр. Ловеч, навлиза в лентата за насрещно движение и се удря в движещия се в посока гр. Плевен автомобил, ръководен от 50-годишен лидер. В резултат на злополуката са умряли лидерът на удареният лек автомобил и двама пасажери в него - на 24 и 59 години. Четвъртият пасажер е откаран в тежко състояние в болница в Плевен.
Водачът на автомобила, предизвикал злополуката, е прегледан в болничното заведение в Ловеч и освободен, като му е взета кръвна проба за приложимост на алкохол и опиати, чиито резултати се чакат.
Извършен е оглед на местопроизшествието и следва осъществяването на всички нужни дейности по следствието за изясняване на аргументите и събитията, довели до случая.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР