На 11.11.2020 година се наложи да извикаме Бърза помощ за

...
На 11.11.2020 година се наложи да извикаме Бърза помощ за
Коментари Харесай

Сигнал: Не приеха майка ми в болница, а когато го направиха - не я лекуват

" На 11.11.2020 година се наложи да извикаме Бърза помощ за моята майка, която не се усещаше добре. След тяхното посещаване се открива, че би трябвало да се хоспитализира в болница и я водят незабавно в София.
Там те обикалят няколко лечебни заведения, след които и " Токуда ", само че им е отказано тя да бъде призната заради липса на кревати и я връщат назад у дома ", алармира Вера Вучева пред.
 Заркова: Хаосът в опазването на здравето някои го усещат, като умират на стълбищата Заркова: Хаосът в опазването на здравето някои го усещат, като умират на стълбищата
" Хаосът в опазването на здравето бил ”усещане, което не дава отговор на истината ”, оповестява ни отраслов зам.-министър. Само чувство. С...
При прегледа от Бърза помощ " откриват " (неясно по какъв начин бел.-ред), че тя " няма ковид ", а просто е с висока кръвна захар. На идващият ден още веднъж вършим опит да я заведем в болница, само че този път с персонален автомобил до " Токуда ", тъй като там успяхме да намерим ендокринолог.
След обзор на майка ми от ендокринолог вземат решение да я хоспитализират, като й вършат и бърз тест за COVID-19, който се оказва позитивен.
Цял ден чакахме да се освободи легло и я одобриха късно вечерта. След това с дни не можахме да се свържем с отделението и да получим информация за положението й. Когато въпреки всичко успяхме да се свържем, ни остават да изчакаме за информация 15-12 минути, след което затварят телефона. Пробваме още веднъж, само че към този момент не ни подвигат.
Разбирам от други хора, че не е записана за храна от 3 дни, през които е изяла единствено един сухар. Тя не е в положение даже да се храни сама, тъй като е доста отпаднала.
 Томислав Дончев: Здравната система към момента не работи на ръба на силите си Томислав Дончев: Здравната система към момента не работи на ръба на силите си
Здравната система към момента не работи на ръба на силите си, само че е под неправдоподобен напън. Това сподели вицепремиерът Томислав Дончев в изявление...
Вече повече от 10 дни се намира там, само че въобще не й се обръща внимание. Всички сме наясно, че има дефицит на личен състав, само че би трябвало ли да умрат още хора, поради нечие безхаберие? Захвърлени като кучета и да чакат безшумно и безмълвно своя край?
Надявам се, че посредством вас ще се обърне внимание на това. И последно желая да ги попитам, а в случай че това са вашите родители? "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР